När jag var 18 år och flyttade till Stockholm tipsade en kurskompis mig om en bekant som gjorde extensions. Detta var en skräckupplevelse jag bittert skulle få ångra. Åkte hem till en sunkig etta, långt utanför stan, där det bla hade 8 pitbull valpar springandes. 6 timmar senare hade jag hår till midjan. Det höll 1 dag. Dagen efter tvättade jag håret och allt lim som hon smetat på för att fästa håret löstes upp i hårbotten! Tänk er tuggummi i hela hårbotten. Katastrofminne då jag var tvungen att klippa av stora delar av håret. Nu vet jag bättre!

Hair Talk

Bangerhead Studio, som ni vet att jobbar på ibland, fixar alltid mitt hår! Berättade om min skräckupplevelse och det ledde till att jag blev introducerad för Hair Talk (Extensions). De har pratat så gott om dom under en längre tid och nu tog jag mod till att göra det professionellt!

Hair Talk

Vi började med att Sara (@hairdo.sara) färgade till håret. Vi la in lite brunare slingor hela vägen ner den här gången för att få lite mer liv i håret.

Hair Talk

Fixade även till utväxten med slingor så att jag inte behöver få en brutal utväxt.

Hair Talk
Sen var det dags för löshåret och det hjälpte @bangerheadgabriella mig med! Hair Talks sätts inte fast så som de gjorde för 12 år sedan såklart utan nu är det färdiga slingor med “klisterremsor” längst upp på 100% Remy / Tempelhår som skonsamt kan fästas om flera gånger. Jag ville ha det naturligt och egentligen bara “tjocka upp” håret lite. Blev så snyggt och hon valde en sådan bra färg! Man ser ju inte ens skillnad på vad som är mitt och vad som är löshår!

Hair Talk

Jag är så nöjd och det gick fort (ca 1,5 h). Skräckupplevelsen för 12 år sedan är som bortblåst haha. Usch, man var ung och dum men vad man lärde sig på den tiden! Ni kommer få fler lite bättre bilder under semestern nästa vecka!

Ett stort tack till Bangerhead Studio och Hair Talk för det fina håret<3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar