Ögonmakeup & Looker

Dille på Syrénlila!

Syrénlila
 Syrénlila

Syrénlila

Syrénlila

I dag får ni kika närmre på min söndags-makeup jag bar när jag åkte till Vietnam. Påminner ganska mycket om en makeup jag gjorde nyligen men den här gången har jag slängt in lite rosa! Älskar syrénlila! Puss på er från poolen


Today, you’ll get a closer look at my Sunday-makeup I wore when I travelled to Vietnam. It’s  pretty much the same makeup as wore a couple of days ago, but this time I’ve used some pink as well! I Love lilac! Kisses to you from the pool

GET THE LOOK 4

Bas / Base
CC Foundation 02 Phytomer
Under eye brightening corrector Becca Cosmetics
Loch-it concealer Light 16 Kat Von D
Bareminerals Pro light natural 09 Barminerals
Highlighter Sassy Grape  Glow kit sweets
Rouge No 2 Apoliva

Ögon / Eyes
Eyeshadow  28, 29 + Dark purple dont remember the name Inglot
Eyepencil Illusion Make Up Store

Fransar / Eye lashes
Eyelashes Iconic Sweedlashes
Mascara False lash Superstar Xfiber L’Oréal Paris

Bryn / Eye Brows
Brow wiz + Duo shadow Dark brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Pastello Lip pencil opposite Neve Cosmetics

2 kommentarer till “Dille på Syrénlila!”

  1. Alexandra

    Jättefin makeup!
    Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Nu när du har hairtalk, hur gör du med badandet & solen nu när du är utomlands. Jag vet att det är massa regler & olika sätt på hur man ska ta hand om håret. Skulle du vilja berätta om det i ett inlägg, vore jättekul.
    Ha en fortsatt trevlig resa, kram

Lämna en kommentar