Ögonmakeup & Looker

En färgglad makeup kommer lastat…

En till Oldie goldie i form utav en färgglad makeup! Älskar färgerna ihop men tycker man det blir för mycket så kan man använda skuggorna på samma sätt men bara längs med franskanten (och inte över hela locket). Blir minst lika snyggt! Efter helgen ska jag nog vara i fas med nya sminkningar igen! Kliar rejält i fingrarna nu men inte funnits tid då jag gick direkt på jobb när jag kom hem. Dessutom svämmar mitt hem över med produkter just nu så jag ska se till att få ordning på det också. Ja nu vet ni vad jag ska göra i helgen haha. Sköt om er där ute! Nästa vecka hoppas jag på att få avslöja min lilla hemlighet jag haft en tid nu….wiih can’t wait!


An Oldie Goldie! Love the colors together but if you think it is too much, you can use the eyeshadows in the same way but just along the lash line (and not over the whole eyelid). After this weekend I’ll probably be in phase with new makeup looks again! I started to work as fast as I came home so. Right now my home is also over flooding with new products to try, hopefully I will be able to get them in order to. Well now you know what I´’m going to do this weekend haha. Take care of you out there! Next week I hope to reveal my little secret I’ve had some time now …. wiih can’t wait!

GET THE LOOK 4

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Camera Ready BB Water Light/Natural – Smashbox

Ögon / Eyes
Showtime (Brown), Chickadee (Orange), Lemon Drop (Yellow), Flame Thrower (Wine Red), Corrupt (Black) & Pixie Dust (Yellow Greenish) – Makeupgeekcosmetics
Loose Eyeshadow Mint Soda (Glittery Green) – Sugarpill
Stay perfect Amazing Eye pencil Black – No7
High Lighter Starlight Illuminator – 
Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes 
Pixie Luxe – House of lashes

Bryn / Eye Brows

Brow Wiz & Duo shadow Dark Brown – Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar