Nu är det äntligen officiellt! Jag blir L’Oréal Paris Sveriges nya officiella Makeup Artist och Ambassadör! Ahhh, jag har nog inte riktigt förstått det själv än men det är en sådan fantastisk ära och jag är så stolt och glad över det förtroendet jag fått med det här uppdraget!


I can finally reveal my secret! I’m the new Official Makeup Artist & Ambassador for L’Oréal Paris Sweden! Insane and I’m so happy! Please translate below to get all the information!

? Ett stort Tack till @andersmyrdahl @lorealmakeup @bangerhead @hairdo.sara för den fina filmen!

Så vad händer nu? Jo, jag kommer att representera L’Oréal Paris i olika uppdrag under året, hålla föreläsningar, säljutbildningar, skapa looker och bygga upp kunskapen om märket ytterligare. Sen kommer jag fortsätta frilansa precis som vanligt inom reklam och liknande uppdrag. Blogga och instagramma kommer jag också göra precis som vanligt.
L'Oréal Paris Tillsammans med L’Oréal Paris är jag väldigt mån om trovärdigheten hos er som läser och följer mig, så det blir rapportering om massa olika märken som vanligt. Man måste jobba med hjärtat, annars tror jag det blir svårt att genuint hålla i längden! Att samla kunskap är ju A och O om jag ska kunna utveckla mig ännu mer som Makeup Artist och på så sätt kunna ge er bättre råd!

L'Oréal Paris

Varför L´Oréal Paris? Jag brinner verkligen för att  lära ut och att få kunder att lära sig varför och hur de ska välja produkter som individuellt passar bäst och L’Oréal Paris Sveriges nya fokus på att bredda kunskap känns helt i samma linje som det jag tror på!  L´Oréal Paris för mig andas trygghet och tillgänglighet. De har verkligen funnits med sedan jag började sminka mig i ung ålder, så deras mascara och läppstift har alltid haft en stor plats i hjärtat.

L'Oréal Paris

Sen i vuxen ålder så är inte L’Oréal Paris bara ett stort varumärke med spännande produkter utan också ett märke som jag tycker står bakom mycket ny teknologi och viktig forskning inom makeup. De har bla tagit fram alternativa metoder för säkerhetstester i skönhetsbranschen.  L’Oréals “EPISKIN” är tex en rekonstruerad hud, som godkänts av EU och som aktivt används i processen att säkerhetsställa produkter! Det är värt att lyftas mer och det kommer jag göra delvis här på bloggen!

L'Oréal Paris


Mitt mål.
Trots ytan i mitt jobb och alla flashiga bilder så vet ni som känner mig att insidan kommer först och jag ser hellre att makeupen tillsammans med kreativiteten stärker självkänslan. Jag är så mån om att man ska bära makeup av rätt anledning! Det skär i hjärtat när jag ser stora skönhetsprofiler som missbrukar filter och “smoothar ut” ansiktet. Vi skönhetsprofiler har en sådan påverkan och jag önskar att vi alla skulle kunna styra den åt rätt håll och även påverka följarna till att uppskatta sin egen skönhet. Jag vill att vi alla ska få lära oss använda de produkter som gör skillnad och lyfter det unika i oss alla. Tillsammans bryta ideal och i stället älska det vi har.

Jag vill därmed tillsammans med L’Oréal Paris kunna göra skillnad och jag är så peppad inför samarbetet! <3

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

10 Kommentarer

 1. Grattis! Hur tänker du kring L\’Oréals djurtester (som utförs i Kina)?

  • Lina Ekh Reply

   Hej! Tack så mycket! Självklart ska jag dela med mig av tankarna:) L’Oréal, använder inte djurförsök för att testa varken produkter eller ingredienser, och de låter inte heller någon annan utföra djurtester åt dom. Gällande Kina, så är det tillsynsmyndigheten i Kina som utför djurtester på kosmetiska produkter som producerats utanför Kina, innan de släpps på marknaden. Det är det som är så trist!

   Förklarar lite djupare så att du förstår hur jag/de tänker. De arbetar alltså aktivt för att Kinesiska myndigheter ska förändra lagstiftningen vad gäller djurtester och tills dess har de, som jag nämnde ovan, alternativa metoder för säkerhetstester som redan är i bruk (episkin). L’Oréal har tom inrättat en anläggning för rekonstruerad hud i Kina som fokuserar speciellt på asiatisk hud och hår mm och de har delat deras kunskap om alternativa metoder med de kinesiska myndigheterna, inklusive utbildning vilket har lett till att myndigheterna nu har tagit ett första steg mot en validering av deras alternativa metoder. Så ligger det till just nu och därför stöttar jag deras arbete. 🙂

   Hoppas du fick svar annars fråga på!:) <3

 2. Stort grattis! Du kommer göra ett så bra jobb med detta! ?

  • Lina Ekh Reply

   Ett jätte tack verkligen! Ska göra mitt yttersta<3 🙂

 3. Wow, vad kul! Detta kommer du göra jättebra tror jag. Ser fram emot många spännande inlägg på bloggen. Stort lycka till!

  • Lina Ekh Reply

   Åh, tack så jättemycket! Det kommer mycket roligt framöver!<3

 4. Stort grattis, vad roligt för dig! ?
  Fortsätter du med din brynkonsultation?

  Lycka till!

  • Lina Ekh Reply

   Tack så jätte mycket! Självklart ska jag fortsätta<3 Annars skulle det klia massor i fingrarna men kommer dra ner lite på tiderna. Ett nytt mail med uppdaterade tider kommer inom kort! Kram Angelica!

Skriv en kommentar