Inlägget innehåller Affiliatelänkar. Läs mer i min policy.l1490083
Version 2
l1490092-1
l1490064
l1490080
Smith & Cult, Fade the Sun (LÄNK) & Smith & Cult, Flesh Riot (LÄNK)



Det vattnas typ lite i munnen nu när man kikar tillbaka på dom här bilderna. Testade Smith & Cult´s The Shining lip lacquer (LÄNK) redan när jag var i Vietnam. Det kändes mer rimligt att lyfta dom nu med tanke på det fantastiska vårvädret idag och dessutom har de blivit nominerade i Swedish Beauty & Cosmetics Awards! Välförtjänt!

The Shining Lip Lacquer finns i 10 nyanser (Se dom här) och det som jag tycker utmärker dom lite extra är att de delvis verkar plumpande (Portulaca pilosa extrakt), återfuktande och mjukgörande med naturlig kokosnötessens.  Trots att de alltså är supermjuka är de ändå “klistriga” vilket gör att de sitter lite bättre än de jag testat innan.

Dessutom är de veganska och glutenfria, om du mest äter upp dina läppglans, som jag:) Färgerna kan nog inte bli mer våriga som sagt och jag ska se till så att ni får se dom på läpparna i onsdagens look.

Tills dess…puss på er och ha en fin Söndag kväll!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar