Inlägget innehåller Affiliatelänkar. Läs mer i min policy.

Nu var det ett tag sen jag testade nya hårprodukter som jag verkligen velat skriva om.  Sist var när jag skrev ett inlägg om att ta hand om semesterhåret (Läs Här).  Nu är det Matrix som släpper vårnyheter. Biolage R.A.W . Jag har haft så roligt åt dessa då de inte bara överraskade mig en gång…utan två! Haha! 🙂
Biolage R.A.W
Ett! Jag var nämligen helt säker på att jag fick hem ett presskit med färskpressade juicer (!) då det var lite olika färska frukter i korgen också. Sen när jag skulle ställa in dom i kylen reflekterade jag över att det var hårprodukter, haha! Håll med mig om att det ser ut som juicer..snälla, haha!


Serien kommer bla i 3 olika sorter: Nourish, Recover & Uplift (som jag inte testat). Hur snygga Schampo/Balsam förpackningar?? Designen reflekterar verkligen R.A.W!
Om ni tror att produkterna slutade överraska mig här…

…Nope! Fortsätt läs, haha.

Biolage R.A.W

Jag började med att testa Biolage R.A.W Recover serien! Doftade supergott (goijibär/yucca)! Schampot gjorde håret ganska strävt men det kändes väldigt rent och balsamet funkade över förväntan!

Recover Schampo (LÄNK) 199 Kr / 325 ml
Recover Conditioner (LÄNK) 229 Kr / 325 ml

Biolage R.A.W

Trots att jag hade ganska så bråttom till ett möte så slängde jag i Re-hab Masken som helt enkelt ska “Re-habba” skadat och känsligt hår (berikad med honung och kaolinlera).

Parentes. Den andra masken Re-Hydrate Masken passar normalt till torrt, glanslöst hår som är i behov av en rejäl fuktboost. Den innehåller bla sheasmör och marockansk lavalera. Gillade den nästan ännu bättre tror jag.

Re-hab Clay Mask (LÄNK) 359 Kr / 400 ml
Rehydrate Clay Mask (LÄNK) 359 Kr / 400 ml
Sen finns Rebodify Clay Mask (LÄNK) 359 Kr / 400 ml som jag tyvärr inte testat.

Biolage R.A.W
I vilket fall. När jag var klar med Schampot, balsamet och inpackningen (som typ hann sitta 2 min innan jag stressade ur duschen) sprayade jag in håroljan i fuktigt hår innan föningen(!)

Jag är så sen nu…och jag har verkligen inte tid för Chock TVÅ. Chocken vid föningen alltså när håret bara blev fetare och fetare och aldrig torkade. Va f*n! Håret var så FETTIGT att håret stripade sig i stela slingor haha. Sen läser Lina lite närmre på produkten…

R.A.W Oil-mist Replenish (LÄNK) Pris: 229 Kr är egentligen en förbehandling innan schamponering och det kan även användas för att späda ut schampo osv. Det var bara att tvätta håret igen. *Morr*

MEN det sjukaste är att det står att den faktiskt kan användas som stylingprodukt (Whaaat?!) så helt bakom flötet var jag ju inte!  Funkade inte på mig iaf! Haha.

Ps. Den var helt ok när man använde den på rätt sätt och coola oljor  hade den i sig med! Hm…den känns dock ändå lite för fet för mig tror jag.

biolage R.a.w

Puh! Absoluta Favoriterna, Nourish serien, är de produkterna jag använt som flitigast hittills. STORM FÖRTJUST och rekommenderar varmt<3 då håret får en fantastisk doft från quinoa och honung som doftar i två dagar! Kan däremot svära på att det luktar kokos..jaja nog med överraskningar nu. 🙂

Nourish Schampo (LÄNK) 199 Kr / 325  ml

Nourish Conditioner (LÄNK) 229 Kr / 325  ml

Haha, kommer ha ett väldigt speciellt minne av den här recensionen;)

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar