Inlägget innehåller Affiliatelänkar. Läs mer i min policy.Sminktrender 2017
Vårens hetaste Sminktrender 2017 är här! Jorå, de spåddes som trender redan i början av året men jag tycker det är först nu man börjar märka vilka trender som verkligen används och vilka som inte blev en hit! Så, i samband med att jag svarat på lite frågor om vårens trender i en Artikel för Metro Mode som kommer ut idag så tänkte jag att det passade bra att lista mina favorittrender här också! 🙂
sminktrender
Mina favoriter | Makeuptrender 2017:  

Sminktrender
(Bilder i mitt kollage lånade från Cosmopolitan.com)

1. Holographic – På kinder, naglar och på läppar. Skimmer i alla dess former som skänker ett metallic skimmer med prisma effekt!

2. Draping – Rouge a ’ la 80-tal är så hett! Applicera rouget upp mot tinningen och använd gärna rougen i kombination på ögonen.

 

 Så fixar du vårens Sminkntrender 2017:

3. Metallic – Trenden håller i sig men nu på ett mer delikat sätt – Tänk ett swipe av en silverskugga över locket eller en touch av en guld highlighter längs kindbenet. Varken mer eller mindre!

4. Matte goes glossy – Byt ut det matta mot det glossiga! Detta gäller både läppar, hud och ögon! Glossiga ögonlock, glossiga läppar och en hud som andas glos det är grejer!

5. Den lilla svarta – Kajal pennor kommer i såå många varianter och kommer fullkomligen missbrukas längs vattenlinjen!

Om jag får välja en trend…
Den lilla svarta, som jag kallar den ovan. 2016 handlade allt om cat-eyeliner och visst är en eyeliner alltid ikonisk men nu handlar det mer om en svart penna som läggs på vattenlinjen och som gärna får gnuggas ut i franskanten som om det var lite dagen efter. Ja, det är i princip den looken som var poppis under min högstadiet period. Haha

Makeuptrender 2017
 …och vad ska man satsa lite extra på?
Våga att testa på Draping trenden! Tvista 80 tals rougen till något mer modern genom att blanda olika färger på rougen, blanda matt och skimmer och lägg dom på olika partier på kinden så att man ser lite skillnad. Så snyggt!

Bas / Base
Nude Cushion 04+11 + Glow liquid highlight L’Oréal Paris
Light 3 Honey Concealer Nars
Light Natural 09 Bare Pro Bareminerals
Blush Paint Pink Palette L’Oréal Paris 

Ögon / Eyes
HD eyeprimer NYX
Duo Eyeshadow Tessalonique Nars
i-Definer Kohl Pencil Eyeliner Models Own

Fransar / Eye lashes
Mega Volume Baby Roll Mascara L’Oréal Paris

Bryn / Eye Brows
Brow Pot Neptune Medium Ash Nabla
Duo shadow Medium Brown Anastasia Beverly hills

Läppar / Lips
Holochrome Lipgloss Models Own

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar