Ja, frågar du mig så finns ingen bättre makeupväska än Züca bag! Älskar den så mycket så att jag köpte en till nu i samband med att alla L’Oréal Paris produkter skulle organiseras inför kommande jobb.

Det har nu gått lite mer än ett år sedan jag införskaffade min första Züca bag (Läs tidigare inlägg) Byter ut min väska mot en Züca Bag.

Jag är så nöjd med den och i den har jag alltså alla mina frilansprodukter som jag jobbar med. Du kan se hur jag packade den då:  (Läs tidigare inlägg) Min Züca Bag har kommit! Den är så smidig att använda, rymlig och är extremt trevlig att resa med då den inte tar så mycket plats. 
Den nya är alltså fullproppad med hela L’Oréal paris sortiment och det är en himla tur att den innehåller genomskinliga förvaringsväskor, annars hade det blivit rörigt.

Hur man får tag i en Züca bag i Sverige? Jag beställde min från Zuca-Europe.com Det går snabbt som tusan och frakten är faktiskt inte så farlig (ca 300 SEK)
Summa summarum…letar du efter en bra förvaringsväska till ditt smink om du tex jobbar med det eller bara har jäkligt mycket smink som du behöver transportera fram och tillbaka så är Züca bag ett bra alternativ! Kram på er makeup geeks!3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar