Meet Matt(e) Ador

Meet Matt(e)

Adore

matta ÖgOnskuggor

Du har säkert snubblat över Meet Matt(e) paletterna förut…men för dig som inte har det så bör du spana in det här inlägget lite extra! Det här är alltså ögonskuggspaletter med endast matta färger serverade från märket The Balm som gjorde entré i Sverige för ett par år sedan.

Min första The Balm produkt som jag la vantarna på då var Meet Matt(e) Nude (Länk). En palette som blev en utav de paletter jag använt mest hittills (tillsammans med Love Contours All (Länk) paletten från Nyx som jag ska tipsa om senare i veckan). Det enda jag störde mig på då var att den inte innehöll någon svartskugga.

Sen kom däremot Meet Matt(e) Timothy (Länk) som levererade svart bland annat. Thank god!:) Senaste tillskottet i samlingen som jag längtat ihjäl mig efter blev Meet Matt(e) Ador som kom nu lagom till våren! Jättefina färger som kompletterar de andra paletterna. Kommer ut i butik inom kort!

 

TIPS! Är du en härlig 40+? Jakten på matta ögonskuggor är svår men här har du verkligen superbra paletter som du kan välja!  Tipsar även om deras Rouge paletten, How Bout’ them apples (Länk), ovan som jag missbrukat. Har man lite torrare hud blir krämprodukter sååå mycket finare.

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Åh måste köpa va så fina färger i matte ador. Tack för tips. Är det bättre/snyggare med matta ögonskuggor på 40 +:are ??

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Hej Tiina! Vad kul att du uppskattade tipset<3 Bra fråga! Det beror helt på tycke och smak såklart men det man generellt kan tänka på är att om man har shimmer/lyster i produkterna tar de lätt fram linjer och ojämnheter. Matta produkter kan vara mer fördelaktiga i de fallen då de kan \"trolla\" bort och släta ut. Kram

Skriv en kommentar