Nu har vårnyheter börjat gå över i sommarnyheter och i morse var jag och spanade in alla nya produkter från Svenska Idun Minerals som faktiskt släpps idag.

Idun Minerals Sommarnyheter 2017

Bra att veta är att samtliga produkter från Idun har gått igenom Apotekets kvalitetskontroll vilket inte alltid kan vara det lättaste. Så är du känslig kan detta vara ett märke för dig! Inför sommaren är egentligen den största nyheten att Idun utökar sina flytande och pudriga foundationfärger med ett mörkare sortiment! Hela 9 färger har tillkommit! Fantastiskt Idun!

Idun minerals LäppennaIdun minerals Läppenna

Sedan blev jag helt såld på att de tagit fram 4 läppennor döpta efter 4 utav de största svenska skådespelare vi haft. Från vänster ovan har vi Harriet Andersson, Greta Garbo, Bibi Andersson och Anita Ekberg (som jag faktiskt haft äran att träffa). Fantastiska kvinnor som nu även representeras i 4 krämiga läppfärger. Idun minerals läppenna ger intensiv färg och har en sudd vilket gör att du enkelt kan skapa en mjuk look. De är utan konserveringsmedel. Oparf. Innehåller vårdande kokosnötsolja men är dock inte veganska.

Pris: 165 kr st/3 g


Dessutom släpps Idun Minerals Ögonpenna i två färger, Hav (Klick) & Aska (Klick), som ska passar känsliga ögon och kontaklinsbärare. Oparfymerad. Pris: 165 Kr/ 0,35 g
Ögonprimer Näckros
En annan intressant nyhet är Idun Minerals nya Ögonprimer Näckros 601 (Klick), i puderform. För er som älskar att grunda med en “basögonskugga” (jag själv älskar dock kräm) så är denna perfekt. Då den är pressad form slipper man massa silikoner och dessutom är produkten vegansk! Pris: 179 Kr/2,8g
Caroline Idun Minerals
En utav många saker inte vet om Idun Minerals är såklart att det är svenskt men utöver det, så finns det ett rejält snille bakom de flesta utav deras produkter. Hon heter Caroline och är en fantastisk varm kvinna som inte bara hjälper till med att döpa produkter men som också har ett rejält finger med i spelet när det kommer till produktion. Caroline tillsammans med övrigt team såklart men shit vad hon brinner för det hon gör. Hon jobbar med hjärt och passion, något jag värderar högre än alla trender i världen!

idun minErals mascara Magna

Veganska Idun Minerals Mascara Magna (klick),  tillkommer också i sortimentet. Den ska ge maximal volym och borsten ska definierar fransarna. Jag har inte hunnit testa någon utav produkterna än men jag kommer att uppdatera vad jag tycker om allt här så fort jag testat:)  Pris: 219 Kr/13ml


TUSENTACK till IDUN för ett fantastiskt frukostevent i morse Stor Kram på er /Lina


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar