Inlägget innehåller Annonslänkar. Läs mer i min policy.

Sweedlashes Beroe

Sweedlashes

Jorå, i helgen åkte dom på för första gången. Sweedlashes lösögonfransar, Beroe (Länk)! Sprang på Gabbi härrom dagen, grundaren av fransmärket, och när hon berättade att Beroe just nu var en utav de mest sålda blev jag typ chockad. Jag har i stort sätt testat varenda frans från Sweedlashes och använder dom i jobbet dagligen men insåg en sak…Beroe har aldrig fått en chans av mig.

Varför? Ja, de är ju snygga på men måste nog säga att det är en utav de svåraste utav fransarna att sätta på snyggt. Delvis pga den tjocka kanten men också för att just dessa är hårda och raka i stråna. Inget jättefan av grova kanter men som sagt…jag gav Beroe en chans i helgen och det gick vella strålande;) Ja, det var kanske att överdriva…det tog sin lilla tid kan jag lova men de var det värt. Håll med om att de är döläckra! Man ska utmanas ibland;)

För dig som är ny på fransar hade jag däremot inte börjat med Beroe. Älskar tex Ramina och Gabbi som är lite lättare att sätta på;) Vilka är dina favoriter?

Andra favoritfransar från Sweedlashes:

 

Bas / Base
Beautyblender PRO (Svart)
First Light Priming Filter Becca Cosmetics
Pro Longwear Waterproof Foundation Nc 40 Mac cosmetics
Lock it concealer 16 Light Kat Von D
Chocolate Soleil Medium/Deep Matte bronzer Too Faced
Bare Pro Powder Toffee 19 Bareminerals

Ögon / Eyes
Eyeshadow Primer Idun Minerals
Infinity Palette LH Cosmetics
Colorful eyeliner 12 Dark Brown Isadora
Everglow Highlighter Ofra Cosmetics x Nikki Tutorials

Fransar / Eye lashes
Eyelash Beroe + Adhesive  Sweedlashes
Telescopic extra Black L’Oréal Paris

Bryn / Eye Brows
Brow Artist Plumper Medium Dark L’Oréal Paris
Brow Artist Designer Dark Brunette L’Oréal Paris

Läppar / Lips
Lipstick Color riche L’Oréal Paris
Urban Decay 24/7 Glide-on Lippencil Unicorn Urban Decay


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar