Inlägget är en del av ett samarbete med L’Oréal Paris & Frida Selkirk . Inlägget innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Just i detta nu sitter jag på ett hotell i Köpenhamn! Det blev en tidig start i morse då det äntligen är dags för Elle Style Awards 2017 och jag är här för att representera L’Oréal Paris Sverige. Det är ju oftast tvärtom, jag fixar andra vackra inför fest, så det känns härligt att få lägga ner sminkpenslarna för en dag och hoppa i en yberfestlig klänning själv i stället.

Elle Style Awards 2017

Ni kommer får se hela outfiten senare men tänkte att ni skulle få se några detaljer redan nu;)  Jag var bla och köpte lite olika smycken från & Other Stories igen…jag älskar ju dom då de är så cleana! Har inte bestämt mig än dock då jag köpte en hel drös med grejer.

other stories

Sen…vad vore smycken utan fina naglar? Fixade påfyllning förra veckan hos Frida Selkirk (@fridaselkirk) och igår strök jag på det nya Sage you love me lacket (Länk) från Essies Gel Couture Bridal Collection som jag skrev om förf. veckan. Färgen kommer bli magisk till klänningen! Har fått äran att låna en fantastisk pastellklänning från By Malina. Drömmen! Den får ni kika på senare.

Elle Style Awards 2017 loreal parisVäska och skor är inte heller bestämt än..typiskt mig, suck. Allt i sista sekund! Hm, det står mellan två paljettväskor ikväll. Antingen blir det en väska som har tusen år på nacken som faktiskt kommer från ett sminkmärke eller…Elle Style Awards 2017 …så blir det en tuffare väska från Aldo som jag fick på ett event i NY förra året.     Hur fint armband? Armband kommer bli min död haha…jag köpte både armbandet och… …halsbandet i samma serie! Det är rätt så nya så jag hittade dom inte på hemsidan. Så enkelt men detaljrikt på samma gång.Fjäder armbandet hamnade också i inköpspåsen och jag köpte även de matchande örhängena, Oval Fringe earrings (Länk) för senare användning. Så snygga! Elle Style Awards 2017New! Bar Ring Gold, & Other Stories (Länk) 150 Kr  och  Sage you love me, Essies Gel Couture Bridal Collection,(Länk).

essie GeL coutUre Bridal COllectiOn 2017

Nähä, nu ska jag göra Köpenhamn City på en timma…sen blir det styling hos L’Oréal Paris! Vi hörs sent!



*Inlägget är en del av ett samarbete med L’Oréal Paris och Frida Selkirk / Salong Fridas i Sthlm, vilket är ett reklamsamarbete inför Elle Style Awards 2017. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar