Inlägget innehåller Annonslänkar. Läs mer i min policy.Lipstick Queen MorninLipstick Queen Mornin sunshine sverige

Lipstick Queen

Jorå, Poppy King, hon kan hon! Sist jag skrev om Lipstick Queen (Länk) förklarade jag om läppstiftet Frog prince Magical Rosebud, en knallgrön färg som förvandlas när den kommer i kontakt med läpparna och ditt naturliga ph-värde. Denna gång ska vi smeta på oss en knallgul färg som, med samma färg-transformerande teknologi, omvandlas till en magnifik korallig persikofärg! Som ni vet är nude/aprikosrosa my kind of thing så det gula stiftet som kallas, Mornin’ Sunshine (Länk) är såååå i min smak!

Vad tycker ni?
Om du frågar mig så tror jag Mornin’ Sunshine blir en grym sommarhit! Grundaren Poppy King har inspirerats av det australiensiska ordspråket ”Add a smile to your dial” vilket är exakt vad detta läppstift gör med dess himmelsblå hölje och det solgula stiftet. Färgen passar verkligen till alla hudtoner också!

(Uppdaterar inlägget med bilder på läpparna om några minuter) <3

Lipstick Queen

Innehåll?
Vårdande formula berikad med mjukgörande naturliga oljor samt näringsgivande shea, mangosmör samt antioxidantisk vitamin E.

Finns Lipstick Queen i Sverige?
Oh, Yes! Mornin’ Sunshine hittas på Sephora för 245 Kr men för dig som inte har butiken när dig så finns märket på nätet här ->  (Länk till alla färger)


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.


Tidigare inlägg du kanske gillar:

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar