StorforsenStorforsen Älvbyn Storforsen Storforsen Storforsen
Som jag nämnde förra veckan så reste jag upp till Norrland för att hälsa på mina kusiner över några dagar.  Jag bara måste dela med mig utav några privata bilder jag tog under en dagsutflykt till Älvsbyn. Storforsen, vilken magi! Det har verkligen ingenting med makeup och göra men absolut med den inre skönheten att göra. Att få stå där…bland naturliga krafter och energi, att få andas in skogsdoften…det gav mig en rejäl dos av kraft och insikt.

Vet ni…ibland måste vi hämta kraft. Man glömmer det. Vi prioriterar inte det för vi har liksom inte tid. Det är en extremt tuff värld vi lever i idag och stress har blivit något vi konstant lever med. Att ha mycket att göra driver mig på något sätt…så jag är absolut en av dom som är extremt dålig på att stanna upp ofta men något jag lärt mig är att jag bara måste stanna upp och hämta kraft… vare sig jag har tid eller inte…annars fungerar jag inte. Jag måste hämta kraft genom att träna och genom att resa och uppleva! Annars är jag inte lycklig…oavsett hur fint det ser ut på bloggen eller på Instagram.  Hur känner du för stress? Hur hämtar du kraft i vardagen?

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar