O!Mega Bronze Bronzing powder

O!Mega Bronze Bronzing powder

Bronzing powder  Bronzing powder Marc

The Bronze Bronzer brush 12 - White Limited Edition

Vilken megahype det är kring de kokosdoftande goingarna från Marc Beauty! Minns ni att jag skrev om deras nya Setting Spray för några inlägg sen?

Läs inlägget här: Setting spray | Budget VS Lyx (Länk)

Nu har jag hunnit testa två andra limited edition produkter som släppts inför sommaren. Säg hej till:

O!Mega Bronze Bronzing powder, Marc Beauty  Pris: 450 Kr
Ett härligt solpuder med subtil doft av kokos som ger en natuligt solkysst look. Den pressade texturen är inte jätterik på pigment men ger ett matt resultat som lätt smälter samman med hudens naturliga ton. Riktigt bra för dig som vill kunna dra på ordentligt med borsten i ansiktet utan att få för mycket! Inget för dig som vill blir riktigt brun, enligt min åsikt.

Sen kommer vi till dyrgripen…

The Bronze Bronzer brush 12 – White Limited Edition, Marc Beauty Pris: 615 Kr
Denna borste lanseras i en limiterad utgåva som stannar hela sommaren. Den är extra stor och är tillverkad av syntetiskt anti-bakteriellt hår. 615 Kr ÄR mycket för en borste men här betalar man verkligen för kvalitén (och för märket såklart). Borsten är tät, det syntetiska håret är superlent (!) och borsten har ett rejält borstskaft med tyngd. Känns otroligt lyxig och kommer användas flitigt i frilansväskan då den här kommer hålla länge.

Tänk på! Är det något jag däremot ska anmärka på så tycker jag att klippningen av håret ska vara jämt och riktigt ordentligt utfört för 615 Kr, vilket inte min borste var. Den är ju säkert handklippt så sånt händer men skulle du investera så kontrollera så att just din borste är jämn så som du vill ha den då de kan vara lite olika i formen.

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar