*Inlägget innehåller Annonslänkar. Läs mer om min policy.

Instant Anti-Age The Eraser EyeInstant Anti-Age The Eraser Eye concealer Maybelline
Mörka ringar under ögonen? Storsäljaren från Maybelline tar sig äntligen till Sverige. Concealern, Instant Anti-Age The Eraser Eye, har tydligen sålt som smör i USA och England och nu ska den lanseras i vårt avlånga land. Jag har testat concealern under veckan så här kommer en mini recension…   

Mitt första intryck av Instant Anti-Age The Eraser Eye?
Smidig förpackning!  Jag som gärna jobbar med fingrarna eller med en mini beautyblender när jag lägger concealer runt ögonen fullkomligt älskade den här typen av applikator! Svampen blir liksom som mitt pekfinger. Man vrider bara på toppen av applikatorn tills concealern syns i svampen och sedan duttar ut den.

Formulan då?
Instant Anti-Age The Eraser Eye, har en ganska så koncentrerad formula som innehåller gojibär. Jag upplever dock inte att den är så pass tjock/täckande som tex Kat Von D’s Loch-it concealer som jag använt en hel del. Den här är mycket torrare och tunnare. Inte så krämig med andra ord men inte heller torr torr liksom. På makeupen ovan har jag använt två nyanser utav Instant Anti-age så att ni får se resultatet.

Nyanser?
Den lanseras i två nyanser, Light och Nude, till att börja med. Synd att inga mörkare toner släpptes också…snart kommer de vara för ljusa för mig och många andra, delvis med tanke på att det nu snart är sommar men också för våra olika nyanser på hud. Den ständiga färgutbuds frågan ni vet…

Är Instant Anti-Age bättre än Maybellines Fit Me concealer?
Jag tycker ändå att dom påminner ganska mycket om varandra formulamässigt men jag gillar Instant Anti-Age mer pga förpackningen. Hygienmässigt kanske den inte är lika bra (med tanke på svampen) men det jag gillar är att om man skulle skruva upp lite för mycket av produkten så kan man smidigt dutta in det i svampen igen och låta det sitta där tills nästa gång du applicerar. Bara du försluter korken ordentligt så ingen luft kommer in!

Vart kan man köpa concealern?
Du hittar Instant Anti-Age The Eraser Eye redan nu på Lyko.se och på H&M från 119 kr men den kommer finnas i de resterande butikerna from Augusti.

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar