Parfym i en helt ny textur? Ja, här har ni doft i en helt annan form än i den traditionella parfymflaskan. Sabé Masson Soft Stick är de ända stiften på marknaden som är baserad på naturliga ingredienser, utan alkohol, endast tillsatt 10 % parfym.

Sabé Masson parfym

Ja, jag är totally hooked i den här doften jag fick testa och tro mig jag är svårflörtad med parfym! Jag kom på mig själv med att inte kunna slita mig från doften jag applicerat på handleden, besatt. Efter det lusläste jag allt om märket!

Det visade sig att grundaren, Isabelle “Sabé” Masson, startade sin karriär med ett litet parfymeri i Paris, Shop 8, som senare utvecklades till att bli kosmetikkedjan Sephora! Hade ingen aning! Hon sålde det däremot 1997 och då började hon utveckla ett nytt koncept som 2015 blev just Sabé Masson, som återigen inriktades på parfym.

Sabé Masson Soft Parfumes artist

Jag har bara testat en utav hennes 16 dofter, Artist (Klick), som är väldigt androgyn med sin doft av mysk, patchouli, cederträ och grapefrukt! Jag älskar ju unisexdofter och går gärna omkring och luktar lite man så snacka om mitt i prick, haha. Vad jag förstår ska de flesta dofterna vara ganska så egna så man måste nog dofta runt bland det franska sortimentet innan man hittar rätt. Kom ihåg! Parfymerna ska vara rätt så unika och precis som parfym brukar vara så är de väldigt individuellt hur de blir på. En vän testade den under samma kväll och den doftade inte alls som på mig.

Sabé Masson Soft Parfumes

Sabé Masson Soft Parfumes, kan användas på hela kroppen och de är baserade på lite olika baser, därav deras lena textur. En del utav dofterna är baserade på Sheasmör (som Artist) andra på Tiaraolja och annars på mangosmör och Tamanuolja.

Sabé Masson sverige

Vart hittar jag Sabé Masson i Sverige?
Sabé Masson säljs på Apoteket AB för 249 Kr/5 gr

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar