Rosé på jobbet säger man liksom inte nej till under sommaren och med Rosé syftar jag då på mina nya borstar som jag har testat under Juni-månad. Lika bra att vara tydlig;) Denna gång testade jag Zoeva’s vackra Rose Golden Luxury Set – Vol. 2 (Adlink)   som blivit tillgängliga i Sverige.

Zoeva Rose Golden Luxury Set - Vol. 2

Zoeva Rose Golden Luxury Set

Kiten innehåller 8 penslar vardera och här är det egentligen att välja sminkborst-kit efter smak och tycke. Är det någon borste man däremot saknar i sitt kit så går nästan alla att köpa separat om jag förstår rätt.

Zoeva Rose Golden

Vad tyckte jag om Sminkborstarna från Zoeva?
Jag har som sagt använt dom flitigt i frilansväskan hela månaden och jag tycker de har fungerat fint! Jag älskar designen då de sticker ut i min borsthög och blir därför lätta att favorisera. Håret är i syntet och är i hyfsat fint material…och när jag säger hyfsat så tänker jag på att några utav borstarna kan vara något strävare i håren än tex Real Technique som jag skrivit mycket om (Läs här). Detta är i och för sig inget negativt då det samlar upp skuggan minst lika bra och känns behagliga mot huden när man suddar. Gillar valmöjligheten och ett extra plus för den vackra bagen till! Bra priser på kiten också!

sminkbortar kit

Zoeva sminkborstar

pensel guide

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar