*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.Eyeliner på naglarna Eyeliner svalor på naglarnacafe de nuit loreal paris Super slim perfect Eyeliner på naglarnaCafe de nuit

L’Oréal Paris, L Huile Nailpolish Café De Nuit | Super liner Perfect Slim

Något som är prio ett för mig är verkligen att fixa naglarna. Jag jobbar ju i ansiktet med mina händer varje dag så det är verkligen prio ett för mig. Så när jag kom hem från semestern sprang jag direkt till nagelsalongen (Frida Selkirk)för att fixa.

En liten uppdatering sedan senaste nagelinlägget då jag skrev om det senaste materialet Polygel (Läs här) Nu har jag testat det ca 3 vändor och det var fantastisk tunt och smidigt måste jag säga MEN mina naglar klarade inte av materialet. De sprack längs med fingertippskanten så tillslut bestämde vi oss för att gå tillbaka till akryl då jag behöver styrkan då jag använder naglarna så mycket i mitt yrke. Så kan det va! Lyllos er som kan ha materialet!

Veckans naglar är inspirerade från den dagen jag satt på en klipphäll på Berlenga Island (Läs här) och studerade alla fåglar som lekte i ruinen. Vi använde oss utav en vanlig Eyeliner, Super liner Perfect slim, för att måla svalorna och sen applicerade vi ett top coat uppe på för att få det att stanna kvar! Coolt va?!


Du kanske också gillar:

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även adlinks. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar