*I Samarbete som del i mitt Ambassadörskap för L’Oréal Paris. Läs mer i min policy el i slutet av inlägget.

 

Nu ni! Äntligen får jag avslöja höstens stora mascara lansering från L’Oréal Paris! Så exalterad, för detta är en mascara som jag internt kallat för “folkets-mascara” under en tid nu och jag ska förklara varför. Längtat! Säg hej till Paradise Extatic Mascara(adlink) !

Paradise Extatic Loreal
Infaillible longwear lipliner 12 Nude-ist L’Oréal Paris 

Det finns ett massivt utbud av mascaror på marknaden och trots det är det ofta jag hör: ‘Jag har fortf. inte hittat den rätta’ ! När nya mascaror lanseras innebär ju inte det att de ska passa alla. De flesta mascaror är tex väldigt nischade efter en viss typ av fransar och man får vara då vara noggrann med val av både borste och formula. L’Oréals senast lansering Miss Baby roll (Adlink) var just en nischad mascara. Trots att den generellt funkade på alla var borsten något unik, vilket såklart uppskattas olika av alla.

Paradise Extatic Mascara är däremot något för dig som vill ha en “vanlig mascara” som ger längd, volym och färg. Jag tror faktiskt detta är bland det bästa L’Oréal har gjort i mascaraväg för…

Paradise Extatic Loreal Paris

Om Borsten:
…För mig känns detta som en borste som kommer passa de allra flesta typer av fransar; glesa som täta, långa som korta. Den är liksom inte så komplicerad utan vanlig och jag tror många kommer älska just det. Den är mellanstor och är något timglasformad, trots det är inte toppen alltför stor vilket jag tycker att ganska många timglasformade borstar kan vara. Borsten är gjord med mjuka fiberstrån som ger en mjuk känsla när du applicerar mascaran. Zick-zackar du mascaran kommer fransarna långt ner bland stråna och ger den längd och volym som lovas!

Paradise Extatic Borste
Om Formulan:
Nu till varför jag tycker Paradise Extatic (adlink) är “folkets-mascara”. Formulan! Ni vet när man köper en mascara och det tar ca 2 veckor innan man egentligen gillar konsistensen? I början är oftast en ny mascara för kladdig men blir liksom perfekt när den där kräm-torra känslan kickar in när mascaran fått i sig lite luft. Så är Paradise Extatic från början, enligt min åsikt! Detta fullkomligt älskar jag och det är det som gör att den ger volym och är lätt att applicera! Samtidigt ger Vitamin E och arganolja näring till fransarna vilket inte är fy skam.

Före och efter Paradise Extatic mascara
Ett lager av Paradise Extatic på oböjda fransar!

Vad tycker jag?
På L’Oréal konferensen tror jag att jag log mest utav alla när Paradise presenterades mer ingående. Då hade jag testat den en tid innan och jag är fullkomligt tokimponerad av denna simpla mascara. I det enkla bor det stora, eller hur? 🙂  Mascaran riktar sig till alla denna gång, vilket jag uppskattar!  Jag tycker att detta är bland det bästa L’Oréal Paris tagit fram i mascara väg hittills både när det kommer till borste, formula och prisvärdhet (139 Kr). Ja, det finns absolut liknande mascaror på marknaden, det är som sagt ingen jätteinnovation då den är ganska vanlig, MEN för de andra på marknaden får du betala det dubbla priset!

Paradise Extatic mascara

Något mindre bra?
Vanligtvis brukar jag alltid ha två lager mascara. Det behövs inte här som du ser ovan men OM du vill lägga fler lager krävs det att du jobbar lite snabbare då den kräm-torra konsistensen kan torka snabbare än vad du är van vid.

Tips!
Testade även att “bättra på” ovan en redan torkad mascara, det blir då självklart inte helt klumpfritt men verkligen bättre än de flesta då böjen blir extremt bra! Imponerad!

paradise extatic Mascara sverige

Vill du testa mascaran?
Paradise Extatic kostar
139 Kr och finns nu i butik! Du skaffar den HÄR (adlink)


*Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med L’Oréal Paris då jag i mitt Ambassadörskap med LP får möjlighet att testa och recensera produkterna tidigt inför lansering. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget kan även innehålla annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

8 Kommentarer

  1. Är det här samma som Voluminous lash paradise från Loreal? Tänkte om de bara byter namn mellan USA och Europa? Borsten ser ju likadan ut men tuben är olika färger och så 🙂 Har bara sett bra saker om den mascaran iaf, många som verkar gilla den 🙂

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Precis! Det är samma, jag vet faktiskt inte varför lanseringen ser lite olika ut. Håller på att ta reda på detta men hittills inte hunnit få något svar. Återkommer så fort jag vet men det är samma iaf!<3

      • Kom på en till grej. Jag ser många amerikanska youtubers använda Loreals foundation Infallible pro matt som kommer i en squeezy tub, de har ju även en pro glow. Men de verkar inte finnas i Sverige. Eller går de också under annat namn och i glasflaska? Tror jag tänker på Infallible 24hr nånting. 🙂 Är sugen på att testa dom nämligen.

        • Användarens profilbild
          Lina Ekh Reply

          Ja, precis. Den har endast släppts där borta och än så länge har den inte tänkts komma hit vad jag vet men tror det kan dyka upp en variant däremot;) Kram

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Den ska redan vara ute i butik nu! Ledsen att du fick vänta på svar<3

  2. Måste bara få fråga vad du hade för läppprodukter på första bilden? Så galet snygg färg!

    Mvh Josefin

Skriv en kommentar