*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Dags att välkomna Artistry här på bloggen! Ett nytt varumärke för mig men märket grundades redan 1958! Artistry är rankat som ett av världens fem bäst säljande hudvårdsvarumärken tydligen (sida vid sida av Clinique, Estée Lauder, Lancôme och Shiseido.) Jag hade aldrig hört talas om märket innan, hade ni? Det har däremot varit kul att upptäcka då kvalitén verkar vara fantastisk!

Artistry makeup
Egentligen jobbar Artistry främst med avancerad hudvård (kanske därför jag inte hört om det) och är under kontinuerlig utveckling med den senaste tekniken och med växtbaserade ingredienser. Utöver hudvården (som jag precis börjat nosa på) utvecklar Artistry även makeup och det är den som jag främst hunnit prova.

Mina sommar favoriter
Till vänster ser ni Artistry’s CC Cream i mitt tidigare inlägg (Läs HÄR).

De första produkterna jag kom i kontakt med var deras concealer, Exact Fit Perfecting Concealer samt deras Ideal Radiance Illuminating CC Cream SPF50. Concealern har jag i stort sätt använt sedan jag kom över den! Mjuk, fuktgivande med en krämig konsistens som läggs med applikator. De 5 färger som erbjuds är otroligt fina på. Deras CC Creams kommer dessvärre i ett sämre utbud, endast 3 färger och medium var väääldigt gul, trots att den funkade ganska så bra på min solbränna;)

Priset: Perfecting Concealer, 274 kr och CC Cream, 429 kr en aning dyrare än medel men helt klart ok med tanke på sminkets kvalité!

Shimmer powder eye duo

Shimmer Powder Eye Duo, blev mina nästa produkter och dessa använde jag bland annat på min Brud Sofie under helgens Bröllop. Hur snygga!?
Shimmer powder eye duo Artistry
Fullkomligt älskar förpackningen då jag är så trött på alla eyedust burkar som läcker! Är inte ni det? Den djupa botten förhindrar det och du får enkelt och smidigt upp skuggan ur förpackningen med penseln. De kommer i två pack, så det finns en till Duo variant som jag håller på att lägga vantarna på.

Swatch Shimmer powder eye duo
Till vänster #4 och till höger #3

Den här Duon innehåller en shimrig rosé guldig nyans samt en guldvit glittrig. Har tyvärr inget Pris för Shimmer Powder Duon men återkommer så fort jag har det! Uppdatering! Priset är 403 Kr för 2 st / Limited Edition

Light Up Lip Gloss
Sedan har vi deras läppglans, Light Up Lip Gloss (237 kr)
swatch Light Up Lip Gloss
Mjuk, behaglig konsistens, lagom täckande och doftar svagt av vanilj tror jag om jag inte doftar fel. Jag swatchade färgerna ovan i samma ordning som förpackningarna visas nedan.
Light Up Lip Gloss artistry

Dessutom är jag återigen hänförd av förpackningen. Man känner verkligen att den är ordentligt gjord och håller god kvalité! Den känns väldigt lyxig och kommer dessutom med en spegel på ena sidan.
Läppglans med spegel
Det här är verkligen långt ifrån allt i deras sortiment men de produkter jag fastnade lite extra för. Ni får hålla koll på fler produkter i produktlistorna under varje look.

Om man nu skulle vilja få tag i Artistry produkterna så säljs de endast på Amway.se vad jag förstår. Där kan ni spana in fler produkter! Tills dess…tack för mig<3 Lina


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg kan även innehålla adlinks. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar