Nu ska vi prata kort om fnasiga, torra ben som väldigt ofta dyker upp nu efter sommarens varma dagar. Sensommaren är ju tyvärr något kyligare och det innebär även torrare luft vilket bidrar till att vår hud inte får lika mycket fukt längre. Det är då vi märker av det…fnaset! De torra benen som fäller av sig på våra byxor, solbrännan som släpper…Det finns faktiskt en snabb lösning!

Retexturing Treatment Exuviance
Utan tvekan det bästa betyg jag kan ge 10/10!

Utan tvekan är detta bland de bästa kroppsprodukterna jag ägt, helt ärligt! Det finns ingen produkt som gett mig ett mer tydligare resultat än denna och jag har verkligen tipsat om den hej vilt i mitt vardagsliv men det slog mig härrom dagen att jag inte berättat om den här! *skämmes*

Låt mig introducera Retexturing Treatment! Detta är en kroppslotion från Exuviance men ingen vanlig sådan! Enligt mig är den ren magi!

torra beN exuviancE
Retexturing Treatment till vänster tillsammans med Body Tone firming concentrate som också är en favvo!

Varför är den så sablans bra?
Jag har använt Retexturing Treatment krämen på kvällen efter att jag duschat och lagt mig. Jag skojar inte…på morgonen är allt fnas som bortblåst på ben och armar! Krämen exfolierar huden och återfuktar den samtidigt. Innehållet av AHA sätter igång cellförnyelsen och ger sedan förnyad elasticitet till huden, PHA återfuktar och stärker även huden. Den liksom bara trollar bort allt fnas!? Tänker att den fungerar lite som en enzym peeling fast på kroppen.

->Retexturing Treatment (Adlink)<- kostar 329 Kr och är för mig värd varenda öre. Du hittar den på Skincity.se om du följer länken!

Tips! Den är även bra för dig som ofta får inåtväxande hårstrån då den förebygger detta samt så exfolierar den och mjukgör knottriga överarmar!

Stort älsk på denna produkt!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Har letat efter bra produkter för mina torra ben hur länge som helst, men inget hjälper! Så håller tummarna för att detta funkar!

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Åh, det hoppas jag med! Alla är ju så individuella och den här funkade suveränt på mig så hoppas du får samma resultat. <3 Hör jättegärna av dig sen med feedback!Kram Lina

Skriv en kommentar