Den här sommaren har slagit rekord i lycka måste jag säga, har typ aldrig längtat så mycket efter att få gifta mig. Nja, nu är det inte min tur på ett bra tag men i helgen var det dags för min älskade Bonus-Syster att gifta sig med sin Viktor.

Denna bild är tagen utav Bröllopsfotograf Nadja Endler.

Liten har liksom blivit stor och jag blir nostalgisk och stolt när jag inser hur fint det var att få ta del av en bonus familj när jag växte upp. Nu för tiden så är ju detta naturligt med bonuspappor, halvsyskon och diverse konstellationer men jag har insett att jag är lyckligt lottad när det kommer till att få en fin kontakt trots avsaknaden av blodsband.

Ivan Hansen

I helgen fick alltså min Bonus Far Ivan gifta bort sin yngsta dotter Amanda…

Viktor Amanda Waldås

…till Viktor på Koster öarna. Herre gisses vad lång tid det tog dit (ligger en timme utanför Strömstad) men ön var ju bara helt underbar.
Bröllopsbukett

Nu var detta ett bröllop där jag var främst gäst (men gjorde även hår/make) men det jag gillar med Bröllop och varför jag fortfarande gör detta utöver alla andra 1000-projekt som jag egentligen har fullt upp med…

Hand Armband
…är faktiskt för att få vara nära kärleken, det som verkligen betyder något i livet och för att få inspiration. Alla bröllop ser så olika ut och inget är det andra likt och mitt hjärta växer liksom varje gång jag får uppleva variationen.

Foto nadja endler
Denna bild är tagen utav Bröllopsfotograf Nadja Endler.

Amanda och Viktor är ett riktigt coolt par där kärleken verkligen visar hur den kan komplettera två människor på ett unikt sätt.

Bröllopsring

Jag gillar att de är enkla men ändå pampiga och otroligt omtänksamma på samma gång…Halsband

…och detta gjorde verkligen att bröllopet stod ut mot de vanliga traditionella bröllopen.

Foto nadja endler 2
Denna bild är tagen utav Bröllopsfotograf Nadja Endler.

För det första vigdes dom utav Viktors Mormor nere vid vattnet där Viktor spenderat hela sin barndom i stort sätt. När de kom in till bryggan med båt och omfamnade mormorn strömmade tårarna av stolthet!

Amanda Waldås

Att Amanda sedan hade valt typ den enklaste men vackraste klänningen ever gjorde bara allt ännu bättre. Amanda är lite Lyx-hipstrig i sin stil skulle jag nog säga (haha) och därför passade en Chic-lantlig Make och Hår styling verkligen in.

Bonus syster
Amanda älskar bryn (jag med som ni vet) så dessa stod i fokus tillsammans med ett par enkla läppar från Smashbox i färgen Hire me 47.
Bröllopsmakeup
Mandy är också en riktig krokodiltårs-tjej så jag var extra sparsam runt ögonen och använde bara vattenfastaskuggor i kräm och en mascara som jag kan lita 100 % på!
Emily Hunter green
Jag själv fick återigen hjälp med Stylingen av Magiska By Malina. Älskar detta samarbete något så kopiöst och jag känner mig lika glammig, vacker och hip varje gång!Carin Wester Clary
Klänningen känner ni säkert igen! Det är deras klassiska Emily  (som finns i massa färger) men detta är en ny höstfärg Hunter Green!
Emily By Malina

Väskan jag bar från Carin Wester heter Clary, Grön och den har jag köpt på Åhléns!

Kosteröarna

Vi bodde på Pensionat Bergdalen och där var även bröllopsfesten. Utsikten från trädgården var oslagbar!Pensionat Bergdalen
Mat och dryck…allt som det bjöd på var i sann Koster anda. Det var allt från Räkfest på fredagen till Koster-Tapas på bröllopsmiddagen! Top Notch!
Systrarna Ekh

Här tillsammans med min absolut bästa vän och syster Sofia! Finns ingen jag skrattar med som med henne. Det finns ingen som heller kan göra mig så galet frustrerad som hon kan göra heller för den delen haha. I Fredags gick vi tillsammans 30 min hem från räkfesten mitt i natten. Ensamma mitt ute i skogen, på en smal stig täckt av spindelnät och grodor gick vi tätt ihop med en ficklampa. Bästa och värsta 30 minuterna på länge! Skrattade och skakade av rädsla på samma gång. Fantastiskt minne, syrran haha!

Herr och Fru Waldås
Denna bild är tagen utav Bröllopsfotograf Nadja Endler.

Ja, wow vilken helg alltså och vilken fin omgivning att vistas på! Koster öarna vill man ju besöka igen!

 
Någon (?) av Amanda och Viktors vänner hade skissat så fint på bröllopskortet!

Herr och Fru Waldås, Amanda (Mandy) och Viktor, ni har verkligen lyckats planera och genomföra ett helt unikt och fantastiskt bröllop tillsammans. All er tid, planering och ansträngning resulterade i success! Jag älskar er och önskar er all lycka tillsammans! Njut av Italien nu!<3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Superfint! Jag är intresserad av bröllopsmakeup! Kan du snälla maila mig med priser, samt om du jobbar i Stockholmstrakten? Tack! 🙂

Skriv en kommentar