ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED L'OREAL PARIS

Jag har nämnt det förut men nya trender för ögonbrynen är på ingång till höst…ja och då tänker jag inte på den nya “Wavy Eyebrows-trenden” som fullkomligt tar över Instagram just nu. Under höst och vinter inspireras vi gärna av buskigt naturliga bryn som är definierade med hjälp av våra hårstrån, detta till skillnad från förra året då våra ögonbryn skulle vara hårt markerade och rejält ifyllda.

Men jag som inte har så mycket hår då? …kanske du tänker. På bilden ovan till vänster ser ni mina naturliga ögonbryn som är lätt färgade en svag brun nyans. Jag har inte alltför mycket hår, de är rätt glesa och utan färg är mina strån väldigt ljusa och jag vill inget annat än att ha bredare och buskigare ögonbryn!

Läs Mer: Före- och efterbild – Färgning av en kunds ögonbryn


Bild lånad av @kimterstege

“Vågiga ögonbryn” Jag har svårt att se den här bryntrenden göra entré på våra gator till vardags. Det är ett härligt konstnärligt uttryck som absolut hör hemma i den socialamediavärlden men mer än så blir det inte för mig.

Bland L’Oréal Paris nyheter inför hösten (som jag just nu jobbar väldigt mycket med pga mitt ambassadörskap ) kan man bland annat se Paradise Extatic Brow Pomade (adlink). Absolut inget nytt på marknaden (finns massor av alternativ) men ett väldigt bra och snyggt budget alternativ för dig som undvikt att investera i en pomade pga att du kanske inte vet hur man behärskar den.


Från vänster: Chatain | Brunette | Blond

Vad är ens en Brow Pomade?
En Brow Pomade är alltså en hyperpigmenterad kräm/gelé som passar väldigt bra för att bygga upp fina stora ögonbryn där formulan och färgen sitter upp till 24 h. Bra för den som vill att det sitter länge med andra ord! Texturen är något krämig men torkar väldigt snabbt.

Jag skulle nog mer säga att Paradise Extatic Brow Pomade är en ‘cream to powder’ – produkt då den känns väldigt pudrig när den väl kommer på vilket jag gillar! Avskyr när det är för kladdigt och det inte torkar.

Brow pomades appliceras med en vinklad ögonbrynspensel för bästa resultat och denna är inbyggd i den vackra förpackningen som btw är supersnygg för att vara ‘budget’ om du frågar mig!

TIPS! Glöm inte att du alltid MÅSTE försluta locket när du använt produkten annars torkar den! Skulle detta hända kan du droppa någon form av makeup olja (ansiktsolja typ) och försöka spä ut den igen.

1. Så hur målar man ett par snygga ögonbryn naturligt men buskigt?

Steg för steg ska jag nu visa hur jag brukar fylla i mina ögonbryn buskigare. Börja alltid med penseln där du vill ha mest färg! Applicera Paradise Extatic Brow Pomade (adlink) underifrån och stryk längst med hårets växtriktning!

2. Arbeta vågrätt uppåt så att du fyller i mittendelen av brynet.

3. Ta lite ny färg från pomaden och jobba bakåt mot slutet av brynet. Jag har använt färgen Chatain!

4. Se till att du alltid applicerar längst med håretsväxtriktning. Lägg hela tiden märke till penselns spets på bilderna.

5. När du inte har mycket färg kvar på penseln är det dags för början av brynet. Det är oftast det som alla tycker är svårt…att få det utsuddat naturligt. Jobba uppåt eller åt det håll som din strån växer. Paradise Extatic Brow Pomade är relativt lätt att sudda ut då den är så pudrig.

6. När du är klar kan det vara en god idé att bara borsta stråna på plats igen om du strykt runt för mycket bland håren. Använd en gammal mascara borste som du rengjort. Perfekt att jämna ut om det även bildats små färgklumpar vilket alltid sker med pomader!

7. Nu till min absoluta favoritprodukt just nu som jag missbrukar….

8. Min älskade Brow Artist Plumper, som jag tjatar om i typ nästan varje inlägg (jag använder Dark brown). Lägger håren på plats en hel dag, grym kvalité och färgar stråna något ytterligare så att det känns buskigt och 3 dimensionellt. As grym produkt som jag är såååå glad för att jag hittat!

Den finns i tre färger:
05. Transparent
02. Blonde
04. Dark brown

9. Ta Daaa! Här får ni resultatet. Ser ni hur snyggt stråna urskiljer sig från botten av brynet pga Plumpern! Älskar ögonbryn, haha! Lite skillnad mot mina naturliga ögonbryn kan man säga! Här fick ni också en sneak peak av min nästa makeup också. Mer info om den senare!

Så där ja…hoppas du lärt dig något nytt och uppskattade inlägget massor<3 Ha en trevlig helg nu! /Stor kram Lina


*Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med L’Oréal Paris då jag i mitt Ambassadörskap får möjlighet att testa och recensera produkterna tidigt inför lansering. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget kan även innehålla annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

4 Kommentarer

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Åh, vad kul att höra!! Vi ses på måndag, jag tar med produkterna så får du prova!<3

  1. Tifalifen Reply

    Gud va\’ det här inlägget är bäst!!
    Har köpt båda produkterna och ÄLSKAR resultatet! Fattar inte hur jag kan har härvat med samma gamla brynskugga och pensel i ungefär 10 år…

Skriv en kommentar