Maria Nila släpper handtvål

Maria Nila handtvål

Maria Nila handsoap Ginger    veganskt cruelty free

ginger hand soap maria nila
Maria Nila’s Ginger Hand Soap står nu i mitt kök:)

Förra veckans Maria Nila event bjöd på väldigt mycket festligheter. Vi fick bland annat blanda till vårt egna schampo (!), känna och klämma på deras nya hårvaxer och sen fick vi en exklusiv titt på deras nya handtvålar som de utökar sortimentet med! Mumma! Fyra stycken handtvålar släpps alltså lagom till hösten, tvålar som skonsamt ska rengör och återfukta våra torra händer. Super fina och enkla förpackningar och de ljuvliga dofterna som släpps heter; Ginger, Boquet, Meadow  och Breeze.

Ginger [klick]  – har en tydlig och uppfriskande doft av ingefära och känns otroligt spa:ig (fick flytta in i mitt kök)
Boquet [klick] – som doftar ljuvligt av blombuketter
Meadow [klick] – beskrivs som en somrig doft av grönskande ängar
Breeze [klick] – har en len doft av sommarbris

 

Några utav mina favoriter från Maria Nila:

Det svenska hårmärket Maria Nila har växt ofantligt mycket i mina ögon genom åren. Kan det vara för att alla produkter i deras sortiment är 100% veganska och cruelty-free? Eller för att alla produkter dessutom är helt fria från sulfater och parabener? Absolut, det är nog en stor anledning men för mig… jag älskar att märket producerar riktigt bra produkter, till sjukt bra kvalité, lokalt i Sverige. De har en egen fabrik utanför Helsingborg och har engagerat sig i många välgörenhetsprojekt vilket jag tycker är fint! (Läs om samarbetet vi gjorde tillsammans förra året->) Help us save the Elephants (Länk)
Dessutom var det under ett Maria Nila event jag träffade några utav mina närmsta bloggkollegor för första gången! 🙂

Vart hittar du Maria Nilas nya handtvålar?
Handtvålarna kommer att säljas hos utvalda salonger samt på www.marianila.com från och med den 6 oktober 2017.
Priset på handtvålarna (300 ml) är då 179,00 kr!

Vilken blir din favorit, tror du? /Lina

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även adlinks. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

Skriv en kommentar