ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED L'OREAL PARIS

Vid det här laget har ni säkert sett godingarna jag tänker skriva om i dagens inlägg. Mycket L’Oréal Paris på bloggen nu såklart då jag jobbar aktivt med produkterna, ambassadörskapet ni vet:) Det är däremot så extremt viktigt för mig att ni känner och förstår att det ändå lyfts genuint. Det går först, före vilket samarbete som helst! Skulle aldrig tipsa om något jag inte står för. Därför är det extra kul när nyheterna är så pass starka i höst…jag tipsar gladeligen!

True Match Mineral Brush
L’Oréal Paris har tex lanserat sin första separata borste!! Ni som känt på True match mineral brush redan vet att jag inte snackar goja. Kvalitén på syntethåret  är riktigt bra! Har ni känt på den? Så len att man kan sitta och stryka den mot ansiktet en hel lördag kväll, haha.

Mineral Brush
Ok, designen är också jäkligt snygg (älsk på mintgrönt)! Skaftet är anpassat för djupa förpackningar vilket är topp och som sagt, kvalitén på syntethåren och tätheten på borsthåren imponerar med tanke på priset.
mineral borste
Den har precis så täta hår som en mineralborste bör ha för att kunna massera in mineralerna i cirkelformade rörelser! Det är så mineralerna lägger sig snyggast tycker jag. Något mindre bra då? Hm…den har ju ingen hylsa som skyddar håren i sminkväskan i och för sig men det är något jag snabbt glömde när jag kände på borsten haha.

True match mineral brush <- 149 Kr!

True Match Minerals powder foundation

Till en annan stor nyhet!

L’Oréal Paris har tagit fram ett nytt True match Minerals puder! (Thank god, för jag tyckte inte om den tidigare versionen). Jäklar vilken skillnad hörrni! Generellt älskar jag mineralpuder/foundation för det ger en naturlig finish och man kan själv anpassa täckningen. Huden får andas och jag älskar lystern som framträder.

Jag ska vara ärlig. Förväntade mig inte att True Match Mineralerna skulle vara såhär bra?! Måste säga att det här i så fall kan räknas som L’Oréals “lyxprodukt” på massmarknaden.

True Match Minerals

Funkar mineralpudret på torr hud då?
Ja, det är ju det som är det bästa! Innehållet matchar vilket lyxmärke som helst på marknaden så pudret hade lika väl kunnat kosta det dubbla om du frågar mig! Jag är både torr och känslig (får lätt små kvisslor/prickar av mycket puder). Mineralerna slätar ut och ger så fin lyster. Toppen textur och ingen är gladare än jag!

Vilka ingredienser innehåller True Match Minerals?
Formulan är gjord på 95% mineraler:


Dessa verkar vårdande på huden och produkten är även helt fri från tillsatta parfymer!

True match minerals loreal
På bilden från i somras har jag endast använt True Minerals i färgen 6.N. Obs. Ingen retouch!

Mineral puderna kommer i färgerna:
1.W Golden Ivory (Detta blir nog min vinterton)
1.C Ivory Rose
2.C Rose Vanilla
3.N Creme Beige
4.W Golden Natural (Tonen jag använder just nu)
6.N Honey (Färgen jag använde i somras på solbrännan, se bild )
6.5 W Golden Caramel

Se alla : True Match Minerals Powder foundation <- 199 Kr!

true matCh trAnslucEnt finishing powder

För dig som inte vill täcka utan bara vill ta bort blankt? Det finns ett transparent mineralpuder också! Blir man lätt oljig och vill matta ner är det ju inte alltid man vill täcka sin bas med hjälp utav färg. Detta blir i så fall perfekt!

True Match Translucent finishing powder  <- 179 Kr!


*Inlägget är ett samarbete tillsammans med L’Oréal Paris då jag i mitt Ambassadörskap får möjlighet att testa och recensera produkterna tidigt inför lansering. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget kan även innehålla annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

5 Kommentarer

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Ja, visst är dom tjusiga. älskar det mintgröna och metalliska!

  1. Det där med torrhet och mineralpuder (alla puder) kommer i grader och jag har svårt för pudriga produkter till vardags pga torr hy. Några timmar på fest kan jag dock stå ut 🙂

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Ja, men precis så är min hud med! Den älskar vissa puder…som tex Bareminerals Pro (funkar as bra), detta mineralpuderet från L\’Oréal ovan, mineraler från colorscience och så har jag haft wonder powder från Makeupstore förr. Annars blir jag mest torr…men serum/booster under är a och o. Ska tipsa om en i morgon;) Kram på dig Annika!

  2. Bare Minerals funkar inte på mig tyvärr, huden skriker. Läste om Vichys nya, får se om den gör underverk.

Skriv en kommentar