*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Jo, men visst…nu kan det vara så att ni stöter på mitt fejs i den senaste Elvital reklamen som florerar flitigt på Facebook. Minns ni mitt Behind-the-scenes inlägg (Läs här) ?En liten rolig tvist i mitt samarbete med L’Oréal Paris som jag är Ambassadör för. Så vad är Elvital Low Schampoo för något då?

Elvital Low Shampoo, 79 Kr / 400 ml L’Oréal Paris

Detta är en rengörande produkt för dig som vill vara skonsam och vårda håret lite extra men som inte hinner göra den där “schampo, balsam och inpackning rajden” varje gång. Du sliter mindre på håret och får glow i håret.

Skillnaden mellan Elvital Low Shampoo och ett vanligt schampo?
Low Shampoo är en rengörande hårprodukt som är fri från sulfattensider med ungefär samma konsistens som en hudkräm. Den löddrar inte och ersätter både schampo, balsam och hårinpackning. Fritt från sulfater*
Elvital Low Shampoo
Passar Elvital Low Shampoo för alla hårtyper?

Den röda | Torrt & Färgat hår
Elvital Color-vive Low Shampoo är särskilt utvecklat för färgat och slingat hår. Färgat hår är ofta extra ömtåligt och mår bra av att inte tvättas för ofta med vanligt schampo. Berikad med vårdande linfröolja.

Den Gyllene | Torrt & Ömtåligt hår
Elvital Extraordinary Oils Low Shampoo passar dig som har torrt och skadat hår och ger håret ny kraft och intensiv vård med hjälp av bla 6 olika blomextrakt.

Elvital Low Shampoo pump
Hur använder man Elvital Low Shampoo?

Jag har INTE bytt ut mina schampon och hårvårdsprodukter mot Low Shampoo, däremot har jag använt den som ett komplement när jag haft ont om tid (1 ggr i veckan typ)!

Steg 1. |
Du börjar med att blöta håret och trycka ut en mängd produkt i handen, 10-15 tryck beroende på hårets längd och tjocklek. Det kan kanske verka mycket, men i och med att Elvital Low Shampoo inte löddrar måste man täcka håret på ett annat sätt.

Elvital Low Shampoo Massage

Steg 2 | 
Massera in! Eftersom Elvital Low Shampoo inte innehåller fettlösande sulfater är det viktigt att få in produkten ordentligt för att rengöra håret.

Elvital Low Shampoo 3min
Steg 3 |
Låt sedan verka i tre minuter! Ha tålamod;)

Elvital Low Shampoo rinse
Steg 4 |
Skölj ur och styla håret som vanligt. Du behöver alltså inte använda vare sig balsam eller inpackning när du tvättar håret med denna produkt!

lina ekh makeupartist

Tadaa! En glad Lina med ett nytvättat, väääldigt lent hår. 🙂 Happy testing! Kram Lina<3


*Inlägget sker i samarbete med L’Oréal Paris då jag i mitt Ambassadörskap får möjlighet att testa och recensera produkterna tidigt inför lansering. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget kan även innehålla annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Wow så fin! 🙂
    Jag undrar om du vet om den nya LOreal paradise mascaran kommer till Sverige i den vattenfasta varianten?

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Sicken koll du har!;) Man vet aldrig vad som lurar runt hörnet när det kommer till nyheter<3

Skriv en kommentar