Från min senaste färd över Östersjön

Nu har jag varit hemma alldeles för länge, så i helgen är det dags för att vidga vyerna igen. Denna gång blir det inte så långt men det ska bli väldigt mysigt då jag i samarbete med Tallink (Länk), ska ta med mig min goda vän Sara och åka på en Relaxweekend till Tallin i morgon. Julmarknad, besök i Hipsterville, Spabesök, Middagslyx…yes allt ska avnjutas och det blir extra kul att åka tillsammans med Sara. Delvis då hon precis fyllt jämnt men också för att hon aldrig satt sin fot på en färja!

Under helgen kommer ni som vanligt kunna följa min resa och upplevelse på Insta Stories och Instagram, så missa inte att kika in där!

Vi ses självklart i morgon också med helgens sista makeuplook! Det är ju Black Friday!;)

Kram på er!


*Inlägget sker i samarbete med Tallink. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om vistelsen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar