I takt med att vintern lockar fram ett par riktigt mörka ringar under våra ögon så har jag varit på jakt efter en ny concealer att tipsa om! Det är superviktigt för mig att använda en bra concealer som inte torkar ut huden under ögonen då jag är så tunn där. Samtidigt vill man ju också hitta den bästa concealern som täcker finnar ordentligt. I augusti släpptes All Hours concealer från Yves Saint Laurent (Adlink) och jag har varit något sen på bollen med att testa den men nu…efter ett par veckors användning kan jag säga att den klämt sig in och blivit en utav mina nya favoriter!

 

All Hours concealer YSL
All Hours concealer i färg nr 2 från Yves Saint Laurent

All Hours concealer från Yves Saint Laurent (Adlink)

Om Produkten |
“YSL presenterar sin mest täckande concealer någonsin; All Hours Concealer hjälper till att omedelbart kamouflera bort alla typer av imperfektioner så som mörka ringar, påsar under ögonen, rodnad, hyperpigmentering, brustna kapillärer och ojämn hudton utan att att lägga sig kakigt eller i linjer.”

  • Krämigt matt
  • Håller i upp till 16 timmar
  • Full täckning
  • Icke-komedogen

Till vem?
Passar alla hudtyper

Vad tyckte jag?
Jag är väldigt imponerad måste jag säga! Sedan tidigare har jag aldrig varit något superfan av deras absoluta storsäljare (Adlink) så jag testade All Hours Concealer med ett skeptiskt öga i början MEN då jag hört att denna skulle vara något helt annat var jag ändå hoppfull.

Jag är ett fan av ultrakrämiga formulas till vardags som verkligen täcker utan att torka ut. Vill jag däremot ha en mer heltäckande produkt till kväll/fest så har jag en annan favorit där hemma (Adlink). Så till vardags är det viktigt att pigmenten är koncentrerade trots att produkten är relativt tunn och krämig. Det gjorde denna! All Hours Concealer är otroligt lättarbetad och lägger sig fint likt ett serum på huden! Lägger sig inte i veck och jag tyckte verkligen den satt hela dagen då den höll både när det kommer till värme och beröring.  Jag har faktiskt inte behövt bättra på särskilt mycket heller, som jag ändå brukar göra. Det här är en keeper! Good job, YSL!

Vilka nyanser finns den i?

01 Porcelein
02 Ivory – Jag har använt nr 2 på bilderna ovan men den är något för ljus för mig.
03 Almond  Nr 3 nyansen ska jag införskaffa asap!
04 Sand Nr 4 blir perfekt med lite solbränna!
05 Honey 
06 Mocha 

Pris?
290 Kr /5 ml


Tips på andra bra concealer jag gillar:

Budgettips på bra concealer jag gillar:

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även adlinks. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar