*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Med vintern kommer kylan och med den blir också luften torrare vilket vi ofta känner av direkt på huden då både ansikte och händer blir torra och strama. I ett utav mina senaste jobbuppdrag (Läs här) som jag gjorde tillsammans med Sephora & Metro Mode så testade vi en härrans massa masker från Sephora för att tipsa om hur du kan boosta din hud med enkla produkter. Detta slutade i en Tutorial som äntligen ligger live och som ni nu kan se här nedan.

I filmen visar vi hur du använder några utav maskerna i de tre hudvårdskiten!


Det var framför allt 3 utav Sephoras mask kit
som vi lyfte fram i videon och detta är perfekta vinterprodukter som också kommer i snygga presentförpackningar, perfekta att ge bort i julklapp!

Sephora Collection Detox my skin

Sephora Collection, Detox my skin

Först ut så har vi min favorit av alla 3 kit som är perfekt för dig med vintertrött hud som behövs piggas upp. Det här är en mask för dig som helt enkelt vill detoxa och minska pormaskar då både kol och lera är klockrent för att rensa ut!

Detox my skin Innehåller fem detoxbehandlingar: 

  • Micellarvatten med kolextrakt som ger strålande hud,
  • En konjacsvamp (älskar) som tar bort döda hudceller
  • Nässtripe med kol som reducerar pormaskar
  • Blå lermask som tar bort orenheter
  • Ögonmask med alger som ger huden friskhet och lyster. (Tyckte väldigt mycket om!)

Pris: 235 Kr Du hittar kitet HÄR (adlink)!

Tips! Konjacsvampen (adlink) är fantastisk så oavsett om du gillar kitet eller ej så kan jag varmt rekommendera den för att tvätta av smink med!

Sephora Collection Mask me all over

Sephora Collection, Mask me all over

Det här kitet kanske är det mest prisvärda kit om du älskar masker, då det verkligen innehåller allt!  Det jag gillar med det här kitet är att du med dessa verkligen kan unna dig all lyx när du väl ger dig själv tiden till att slappna av. Man kan nämligen passa på att använda maskerna samtidigt för att vara tidseffektiv dvs göra en Multimasking.

Mask me all over innehåller sju olika masker:

  • Ögonmask med Grön te
  • Läppmask med Ros
  • Nässtripes med kol
  • Handmask (Gillar skarpt)
  • Fotmask med Lavendel (Ja, tack!)
  • Hårmask
  • Ansiktsmask

Pris: 285 Kr Du hittar kitet HÄR (adlink)!

Tips! Fotmasken (Adlink) går tack och lov att köpa separat!

tonymoly panda's dream winter story

Tonymoly, Panda’s dream winter story

Haha, ja jag är väl en sucker för gulliga förpackningar men trots det har jag inte testat dessa två från Tony Moly. Kitet innehöll faktiskt två väldigt härliga masker. En mjukgörande handkräm och en ansiktsmask för nattbruk som gör din hud len och full med lyster medan du sover. Älskar när man kan göra masker under natten.

Panda’s dream winter story innehåller:

Pris: 210 kronor Du hittar kitet HÄR (adlink)!

Tips! Spana in Tony Molys kylande ögonstick (adlink) för att dämpa påsar under ögonen, den har jag testat massor och älskar den!

 

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

Skriv en kommentar