Med tanke på gårdagens inlägg om Vårens största makeuptrender (Läs här) så tänkte jag passa på att avslöja en utav L’Oréal Paris vårnyheter som släpps i Februari. Varmt välkommen ner i sminkväskan: Color Riche Shine Glossy Lipstick (klick)!
Color Riche Shine Glossy Lipstick
En utav vårens största trender är ju alltså Glossiga läppar i lack-effekt och Color Shine visade sig ge exakt det resultat som jag hade i huvudet första gången jag hörde talas om trenden. color riche shine 350
Senaste tillskottet i läpphyllorna var ju L’Oréals samarbete med Balmain (Läs här) men jag måste nog säga att dessa är ännu mer tilltalande för mig personligen då jag, om jag måste välja mellan Matt och glansigt/krämigt, skulle välja krämigt alla dagar i veckan då jag är så torr.
design color riche shine
Konsistens?
Skulle beskriva det som ett riktigt krämigt läppstift med lite “tjockare” pigment som samtidigt har en lackig-känsla. Jag vill inte riktigt säga glossigt för det första jag tänker på då är det här smöriga eller klistriga. Nej, inget klibbigt, mer trögflytande i konsistensen.

En högpigmenterad finish som gör att läpparna skiner, så kanske jag mer skulle uttrycka mig. Color shine läppstiftet har också 60% mer oljor än de vanliga Color riche, vilket gör att läpparna samtidigt känns mjuka OCH det bästa…
…de doftar typ godis! Gott och blandat typ! Haha, vattnas i munnen i alla fall när man doftar på dom.


Förpackning?
För det andra så måste vi prata om förpackningen. Hur snygg? Det ser nästan ut som de är gjorda i glas men icke, de är i plast och blir därför smidiga att ha i väskan.
Color riche shine 642
Älskar hur gulddetaljen med loggan kommer fram extra mycket mot det genomskinliga höljet.
röda läppar
Den första färgen jag slängde på mig så fort jag fick tag på dom var kanske inte helt otippat Nr 642 Woke up like this. Den andra färgen jag tror mest på till våren är utan tvekan Nr 350 Insanesation som jag bär på bilden. Sååå snygg och den passar väldigt bra in med tanke på den andra läpptrenden i vår: Röda läppar Dock blir den lite ljusare än vad ni kan se nedan på produktbilden av alla nyanser. Den ser lite ut som Yolo ser ut nedan live. (Inte testat Yolo än så återkommer med färg info!)

Color riche shine LOreal Paris

Hittar ni ingen favorit bland dessa så kan jag gladeligen meddela att Color Shine kommer i 12 nyanser! De sista två längst ner till höger, 905 + 906, är dessutom Holografiska! Bae är så snygg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Håll utkik i mina sminkningar;)

Color riche shine
När lanseras Color Riche Shine Glossy Lipstick?
I Februari släpps dom och kommer då att kosta 149 SEK!*

Klicka på numret för att komma till din favoritnyans:
350 | 112  | 465 | 464 | 642 | 111
color riChe shine swatch

 Hoppas ni kommer att gilla dom! Lina

*Inlägget sker i samarbete med L’Oréal Paris då jag i mitt Ambassadörskap får möjlighet att testa och recensera produkterna tidigt inför lansering. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna då jag själv väljer vad jag vill skriva om och lyfta. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

3 Kommentarer

  1. Varför finns inte alla nyanser i Sverige de finaste saknas så som (sparkling rose 908) (shining peach 910) de finns i USA men inte här 🙁 kommer de till Sverige också?

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Åh, jag vet och håller med dig!! Sverige är väl en så mycket mindre marknad i jämförelse så det kan ibland skilja sig i sortimentet tyvärr:( Det är de 12 nyanserna ovan som kommer släppas i Sverige men du kan säkert beställa de andra från Usa om längtan efter 908 och 910 skulle bli för stor<3 Kram

Skriv en kommentar