*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Nu rullar filmerna ute som jag spelade in tillsammans med Babyliss och Metro Mode i vintras. Det känns verkligen som det var igår vi spelade in då tiden gått så snabbt! Ni fick ju en liten Behind The Scenes på Instagram under inspelningsdagen men idag vill jag ge er en liten närmre titt på verktygen vi använde i filmerna…

Bts Babyliss
Vi skulle göra två “Gör det själv” – videos och jag fanns på plats för makeuperna samt för att kunna hjälpa till med håret genom att instruera hur verktygen skulle användas.

Före och efter digital sensor straightener
Före och efter: Lockigt till rakt.

Videon nummer 1: Så fixar du den perfekta hästsvansen, var väldigt rolig att göra! Här skulle vi platta ut håret med hjälp utav Babyliss Digital Sensor Straightener (Klick) När modellen klev in i rummet och släppte ut sitt hår…wow! Drömmen! Skulle nästan göra vad som för att få testa en månad med hennes hår!

Babyliss Digital Sensor Straightener (Klick)

Vad tyckte jag?
Det första jag tänkte på när jag använde plattången var att den värms upp väldigt snabbt. Den är klar att användas på typ 15 sekunder. Otroligt coolt att den känner av hårets tjocklek och justerar själv temperaturen för att ditt hår inte ska drabbas av överhettning. Det jag också kommit på är att jag gillar plattänger när de är lite längre i keramikplattan. Det är så mycket lättare att platta igenom ett hår då, oavsett om det är kort eller långt. Härlig att jobba med!

Mer funktioner?
– Du kan också ställa in temperaturen manuellt och då välja mellan 12 olika temperaturinställningar, mellan 180 grader och 235 grader.
-Den har en smart jonisk funktion som minskar statisk elektricitet så att du kan säga hej då till frissigt hår och hej till ett extra glänsande resultat.

Något mindre bra?
Den känns något plastig MEN det är ändå något jag kommer vända till det positiva då den är så lätt, vilket underlättar massor i jobbet! Sedan ger den i från sig ett ljud under hela plattningen, misstänker att det är den där joniska funktionen men det var lite annorlunda, haha.

Vart?
Finns på Åhlens.se och kostar 1445 Kr


Mobil och fotopaus…:)

Digital sensor curl secret

Video nummer 2, Så gör du magiska lockar, var även den riktigt rolig att göra. Här skulle vi göra helt tvärt om, gå från rakt till lockigt med hjälp utav BaByliss Digital Sensor Curl Secret C1500E (Klick) Vanligtvis när jag lockar hår i jobb använder jag en vanlig locktång eller en plattång men den här produkten var ju något extra alltså…se själva!

BaByliss Digital Sensor Curl Secret C1500E (Klick)

Vad tyckte jag?
Jag har ju sett dessa på marknaden men aldrig haft tillfälle att testa dom innan. Den var så mycket smidigare än jag trodde! Du bestämmer själv vilken typ av lockar den ska göra då du väljer mellan två avtagbara och utbytbara huvuden: en för vågor och volym och en för mindre lockar. Locktången blir varm på nolltid och anpassar även den automatiskt temperaturen och tid efter vilket stylinghuvud som valts.

Mer funktioner?
– Du kan enkelt välja vilket håll locken ska gå åt, inåt eller utåt, med hjälp av ett enkelt knapptryck på skaftet
– 3 olika temperaturer finns att välja mellan

Något mindre bra?
Man måste verkligen vara noga när man för in håret i tången. Slarvar man med pasén (håret du för in) så kan det faktiskt fastna. Skulle det hända så har jag försiktigt dragigt ut sladden och blåste in luft för att svalka håret samtidigt som jag lirkar ut det vilket inte varit så svårt. På min egen tång har även funktionen där man väljer lockens håll strulat lite men jag har gett den en liten puff med handen sen har den funkat.

Vart?
Finns på Åhléns.se och kostar 1445:-

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar