– Innehåller annonslänkar. Läs mer om min policy

Glad Alla Hjärtans dag fina ni! Vet ni…jag är trött på slask och vindar i sidled. Igår strejkade jag den råa vinterkänslan och satte på mig en klar corallfärgad tröja tillsammans med min nya sjal som lyste upp hela fejset. Det är kul när man prickar in rätt färg på klädsel som gör skillnad i ansiktet, det är oftast då komplimangerna haglar: Har du färgat håret? Har du klippt dig? Vad har du för makeup på dig?

Cheek pop
Så på tal om färg så tänkte jag tipsa om Cheek Pop [Klick] idag, ett krämrouge som jag nyligen testat från Clinique som kommer i 3 pigga färger som ger en ordentlig dos av vårkänslor!

För det första är jag en sucker för kreativa mönster i makeupprodukter, det vet ni som läser ofta. Fullkomligt älskar den här vackra prästkragen!

Det jag gillar med färgerna är att de är väldigt “pigga” som skrivet innan. Med det menar jag klara färger som nästan ger ett lysande intryck av färg, något som är väldigt snyggt till både vår och sommar (ja för idag vägrar jag vintertänk)

Cheek Pop:  04 Plum Pop [Klick] | 02 Peach Pop [Klick] | 03 Berry Pop [Klick]


Texturen är i krämig form men jag skulle nog säga att den är ganska så torr ändå om jag jämför med andra krämrouge. När man applicerar den med fingret är den alltså något mer kräm-pudrig än bara krämig.


Här ser ni den på! Jag ska se till att göra en liten djupdykning när det kommer till rouge i krämformat så fort jag får tillfälle!

Pris? Cheek pop rougen [klick] kostar  255:- och finns på Kicks.se

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar