Att jobba som makeupartist/bloggare är inte alltid så glassigt som det kan se ut och det blir stundtals många fler arbetstimmar på en dag än vad som är sunt i längden. Ibland händer det däremot att man blir uppvaktad med glamorösa event. För mig handlar det inte om lyxiga aktiviteter i huvudtaget…jag uppskattar främst möten med människor jag kan lära mig något av. Att få träffa en välkomponerad grupp av smarta, entreprenöriga kvinnor som har någonting att säga…det är lyx för mig! mor och dotter
Den här gången bjöd L’Oréal Paris (som jag är ambassadör för) in till ett fantastiskt “Mor och Dotter” event på Nynäshamns Havsbad. Här spenderade vi ett dygn tillsammans med start från Torsdagskvällen och under middagen höll jag en presentation om makeup från olika generationer. Här delade vi beauty-minnen från vår uppväxt, vad vi lånade från våra mammors sminkväskor och så presenterades nyheterna inför våren. Så otroligt roligt att få hålla ett event med ett lite djupare innehåll.nynäshamns havsbad
Det här var första gången jag besökte Nynäshamns Havsbad! Vackert, eller hur?

Familjen Ekh
3 generationer från Ekh’s – Mamma och Mormor följde med på eventet och vi pratade om hur vissa produkter och rutiner följt med genom alla tider.
Glam tool box loreal
Att få starta helgen med att vandra ner till havsbadet i morgonrock för att avnjuta en härlig frukost var ju inte fy skam.

frukost nynäshamn
Här väntade mackor, färglada frukter, juicer och ingefära-shots!

Jag skulle under frukosten presentera vårens glowiga nyheter och demonstrera dom live på min kära mor som så snällt ställde upp som modell.
glow tool box
Nyheterna, kollektionen Glam toolbox, skrev jag ju om här på bloggen härrom dagen…det är ett par väldigt användbara produkter som innehåller så mycket naturliga ingredienser och doftar därefter. Så har du missat det så kan du läsa om produkterna >>här<<!
Event loreal paris
Efter frukosten fanns möjligheten att lära sig ännu mer då fem makeupartist väntade på övervåningen.
pure clay
Ville man hellre testa på att lägga masker i ansiktet kunde man göra det…
nynäshamns havsbad
…och ville man bara koppla av på soldäcket kunde man göra det.
nynäshamn
Nynäshamn är fantastiskt vackert och jag har bara besökt den här platsen innan när jag har tagit färjan över till Gotland. Jag kommer definitivt vilja åka ut hit igen.
Lina ekh
Det var skönt att spendera ett par timmar vid havet.


Lyckades fånga en fågeldejt när jag gick loss med kameran. I denna vackra miljö så kan väl inte en dejt misslyckas, haha! 🙂
starka kvinnor
Här har vi gänget igen! Mammor, mormödrar, döttrar, systrar och bästa vänner…några nya ansikten som jag fick äran att lära känna lite bättre!
Linnéa Claeson
Här tillsammans med min Super Woman Vän @Linneaclaeson.

bikini mango
Jorå, det blev ett dopp då det var typ 50 grader i polen!

Eventet blev väldigt lyckat och visionen av att göra något helt annat än ett vanligt pressevent blev väldigt lyckat! Det här är starten av massa roliga saker som komma skall… Tack L’Oréal för ett minnesvärt dygn, för både mig och min familj! <3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar