Härrom dagen levererade brevbäraren en vacker liten box som innehöll rena rama pastelldrömmen! För alla pastellälskare kan jag lova att nagellacks märket Models Own‘s senaste lansering Fruit pastels Collection är något av en liten fruktstund som man kan komma att behöva i sitt vardagsliv. Nagellacken i den här serien lanserades egentligen limiterat under våren 2017 men kom nu i nyutgåva i vår och är döpta efter fem frukter och vet ni vad…de doftar även därefter!

Fruit pastels Collection
Nagellacken är relativt matta, läggs i 2-3 lager och kommer i 5 pasteller som rent utav skriker vår men det är som sagt inte bara pastellfärgen som lockar utan även doften…

nagellack med doft
Nagellack som doftar frukt
…men det är inte när du doftar direkt i flaskan som du ska förvänta dig fruktdoften såklart. Det är när färgen torkat på naglarna som den börjar dofta svagt av sin sort. Doften tar mig omedelbart tillbaka till dagarna då man lekte med doftpennor och sudd i skolan. Åh, det var tider det! På toppen av locket kan du också skrapa en aning för att känna hur den kommer att dofta på nageln sen. Appel Pie är definitivt den som doftar mest och Strawberry tarte är inte så dum den heller kan jag säga. Hoppades att Banana Split (efterätten som är min last i livet typ) skulle dofta lika mycket på nageln som den gjorde på locket men den doftade lite svagt tyvärr, däremot är färgen as snygg!

Fruit pastels Collection models own
Klick: Strawberry Tart | Apple Pie | Banana Split | Blueberry Muffin | Grape Juice

Vad tyckte jag?
Jag har blivit ganska så bortskämd med att använda gellack på salong som stelnar direkt och som sitter i veckor så jag är inte så van vid att använda vanliga nagellack nuförtiden. Därför så tog det ett tag att få det snyggt men annars var det relativt lättmålade. Dock krävs 2-3 lager för att få det snyggt så tålamod är nödvändigt! Kollektionen har definitivt gett pastellälskarna många nya favoriter att välja på i vår och sommar! Doften är liksom bara ett plus!

Pris?
I Fruit pastels kollektionen kostar 89 kronor styck och finns att få tag i >>här<<


models own store
Bild lånad av Models Own.

Aldrig hört talas om Models Own?
Första gången jag själv kom i kontakt med Models Own’s var faktiskt genom deras nagellack i Westfields galleria, London, för massa år sen. Man kan liksom inte gå förbi deras små “butiker” utan att säga wow. Här har man verkligen tänkt utanför boxen…eller nagellackshylsan. 😉 Idag säljer märket så mycket mer än bara lack och har även riktat in sig på makeup. Jag har skrivit en hel del om dom…

…så spana gärna in min TAG #Models Own så kan du kika på tidigare lanseringar.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar