Bröllopssäsongen är igång och vilken solig dag att starta på! Jag är så peppad och det ska bli så kul att få möta alla fantastiska brudar på sin stora dag! Idag har jag varit ute på Säby Säteri på Ingarö tillsammans med dagens brud Sandra. Jag mötte henne  genom en gemensam vän för många år sedan och jag blev så glad när jag fick förfrågan att göra hennes bröllopsmakeup nu när hon skulle få sin Jacob! Tack finaste Sandra för din tillit<3

Bröllop säby säteri
Klänningarna kommer från By Malina.

Bröllop säby säteri Ingarö

Säby säteri Ingarö

Bröllopsbil

Brud och tärnor

bride

Bröllopsmakeup 2018
Bröllopsmakeupen i ett något varmare ljus.

Sandra bröllopsmakeup

bröllopsbukett 2018

makeup bröllop
Bröllopsmakeupen i ett något kallare  ljus.

bröllops klänning

bröllopsklänning by malina

bröllops frisyr
Håret gjorde min kollega Jennifer från Salong Bangerhead Studio.

tärna camilla
Sandras tärna, Camilla!

tärna ina
Sandras andra tärna, Ina!

marc jacobs brush
Min så kallade bröllopsborste från Marc Jacobs! Jag använder den endast på mina brudar som jag sminkar. Älskar deras borstar och måste skaffa mig fler av dom!

bröllop makupartist
Yes, här har ni kaoset, haha.

sheet mask bröllop
I år har jag lagt mer fokus på glow och naturlig lyster än vanligt. Jag har ett par knep men jag kan tyvärr inte avslöja dom alla;) De här två maskerna lägger dock en fantastisk grund för makeupen. Det ena är en sheet mask för att verkligen ge en ordentlig fuktboost och den andra är ögon patches för att dämpa puffiga ögon. Jag kommer att använda det på alla mina brudsällskap i år! De är sååå bra! Läs mer om mina favorit “ögon patch” HÄR!

Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Stort tack Lina!! Vi var så nöjda med sminket hela dagen <3 // Camilla

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Vad glad jag blir! Ni var så fina allihop! Hoppas ni hade det fantastiskt!

Skriv en kommentar