Sicken spännande eftermiddag det blev igår då! Skincity tillsammans med Vass PR bjöd nämligen in ett gäng bloggare och journalister från norden för att träffa Paula Begoun, grundaren av hudvårdsmärket Paula’s Choice!

Eventet hölls på Skincitys huvudkontor här i Stockholm (Täby) så under besöket fick vi möjligheten att ta en rundtur på huvudkontoret för att kika hur de har det. SkinCity.se för er som inte stött på dom innan, är en auktoriserad återförsäljare av hudvård på nätet och det är verkligen imponerande att se hur de jobbar med service.

Varför jag är så imponerad? Annica, som har grundat Skincity provar alla produkter tillsammans med sitt team och väljer noggrant ut vilka varumärken som tas in på hemsidan. De verkar verkligen värna om personalen och satsar stenhårt på sina kundrelationer, vilket jag tycker är A och O inom försäljning. De har tom en hel avdelning med hudterapeuter som dagligen sitter redo på standby och svarar på frågor om hudvård och hjälper till att hitta rätt produkter åt kunden!

Kokeshi
Enlig asiatisk tradition ges en Kokeshi som present vid högtid som bevis på tacksamhet.

Det är skamligt men jag själv har faktiskt aldrig beställt något från SkinCity (har ju hyllorna fulla här hemma) men jag vet att många utav er som läser säkerligen har det! Då vet ni också att det finns små traditioner i packningen av köparens beställning. Jag fullkomligt älskar idén med massa tester och Kokeshi-dockan som läggs ner, att man får med en vid varje beställning och kan samla dom. Genialiskt, smart kundbemötande!

skincity lager
I snitt går ca 1000 ordrar ut per dag och runt stora högtider kan det luta mer åt 5000 om dagen.

Jag lyssnade på när Annika föreläste på #empoweredbybeauty på Internationella kvinnodagen och jag blev så imponerad av hennes historia och över hennes entreprenörskap så det var extra kul att få se med egna ögon hur företaget växt från ett litet familjeföretag till en så pass stor business idag.  Det största varumärket Skin City jobbar med?  Paulas Choice!

SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID
Här har ni SkinCitys mest sålda produkt! Hur sugen blev man inte på att testa den nu rå?!  Ni hittar den här!

lina testar paulas choice

Första gången jag kom i kontakt med Paula’s Choice var 2014 då jag egentligen började blogga på riktigt. När jag letade efter ingrediensfakta och ville läsa lite längre recensioner utomlands dök Paula’s namn upp ganska så snabbt och här var det verkligen ingen bullshit! I USA är Paula Begoun en välkänd hudvårdsguru som faktiskt började sin karriär som Makeup Artist 1978. ‘Truth within beauty’ är hennes led ord och forskning är det som lägger grunden till alla hennes värderingar.

Paula Begoun
(Bild lånad av Isabelle)

Idag är hon 65 år och driver det hyllade hudvårdsmärket Paula’s Choice sedan 90-talet och hon har hunnit med att skrivit över 18 böcker inom skönhet, hudvård och hälsa! På bilden ser ni henne från igår tillsammans med sin högra hand Brian som skrivit en hel del böcker med.

Paula Begoun

Jag ska vara ärlig, jag blev faktiskt lite besviken på själva föreläsningen. Det var lite hoppigt, paranteser i varje mening, hon avbröt sig själv och till slut blandade man ihop alla ingredienser och syften med det som skulle sägas. En hel del grodor hoppade ur munnen på henne vilket fick mig att höja på ögonbrynen ett par gånger…det kanske var jetlag eller så är det jag som kanske inte uppskattade den Amerikanska bufflighet som kan smyga sig på ibland …äsch alla kan ha en dålig dag men jag blev nog mest förvirrad av det hela bara, haha…

defense line paulas

…sicken tur att jag älskar varumärket och gillar hur noggrann hon är med ingredienser! Defense Line, som är deras nya tillskott är gjord för att passa alla hudtyper. Oavsett om du har torr, fet eller blandhy så ska dessa produkter passa dig och är perfekta om du är helt ny på hudvård.

Ptss! Produkterna kommer ut i September! Uppdatering: Här hittar ni dem!

Den ska jag testas nu! Återkommer med vad jag tyckte! Kram Lina

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Ja, det ska bli så kul! Älskar produkter som är enkla och som riktar sig till alla! Kram

Skriv en kommentar