Här kommer ett litet bildregn från i Fredags då nagellacksmärket Essie bjöd in till en härlig midsommarlunch ute Rosendals Trädgård. Essie släpper nämligen en limited edition kollektion som är unikt framtagen för Sverige och för oss som älskar midsommar. Säg hej till ESSIE MIDSUMMER COLLECTION!


Fun facts! Essie är det främsta och nästan det enda nagellacksmärket i världen som fortfarande ökar. Då fler och fler gör gellack och naglar på salong så har nagellacks köpen minskat drastiskt de senaste åren. Om jag målar över mina gellacknaglar med en färg hemma så blir det näääästan alltid Essie faktiskt!

Min Midsommartopp hittar du  >>här<< Den är relativt stor i stlk så jag bär en 32:a (är vanligtvis en S).


Dags att få en tjuvkik på kollektionen…


…Essie´s Ambassadör Sofi Fahrman var såklart på plats för att ge sina trendtips till naglarna. Hett just nu? Små dekorationer, detaljer och små grafiska mönster.

Från Vänster: Dusk till dawn | Midnight SunSkål! | All night long | Dressed to the max |  June in bloom

Här har vi den! Essie Midsummer collection! Vackra färger va? Älskar den blå och gröna! Frågade er på Insta Story vilken ni skulle valt utav dom och svaret blev: Grönt! 🙂 Lägg märke till de fina namnen!


Jag tillsammans med Sofi.

Självklart bjöds det på traditionell Midsommarmat…


(Bild lånad av Kicki)

…och det bjöds även på manikyrer av talangfulla Frida Selkirk och hennes team. Jag besökte hennes salong samma morgon för att förnya mina naglar så de nylackade naglarna ni ser på bilden är min vän Kickis.


Under ett traditionellt midsommar firande ingår det ju även att göra kransar!

Vilket terapiarbete säger jag bara, haha. Det var underbart att se att de flesta släppte sina mobiltelefoner för en stund och bara flätade kransar med ur tjusiga blommor från @Elitefloral.

Som jag skrattade åt min krans! Den blev så sjukt bred och mitt huvud är relativt mini så det såg ut som att jag hade en stor blomster hatt på mig först, haha.


Jaja, på bild ser den faktiskt helt ok ut men kikade ni mina videos på Insta så lär ni fått ett ordentligt garv.

Efter eventet sprang jag och Kicki vidare för att spendera några timmar ihop, sedan bar det av hemåt igen för läggdags då jag skulle på en kurs hela helgen. Min blomsterhatt fick stanna kvar på Rosendals, haha.

Tack snälla Essie för ett jättefint arrangerat event…nu är jag taggad för riktig Midsommar! <3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar