Det är ett riktigt scarf/sjal år i år, eller hur? Igår var jag på Glossybox lanserings lunch då de i samarbete med Indiska tagit fram en ny sommarbox (ni kanske såg min Insta Story?). Med oss hem fick vi boxen men vi fick även en liten introduktion av lite nyheter som släppts hos Indiska. Kan vi prata om den här tunna satin sjalen? <3


Sneakpeak på morgon dagens look;)

Jag är verkligen inne i en gul period nu så när jag la vantarna på deras nya sjal Luna mådde själen bra vill jag lova:) Det är så sjukt snyggt och klär både halsen, midjan på en klänning eller jeansen då man kan bära sjalen som bälte.

Sjalen har ett superfint mönster i mina favoritfärger och är i tunn satin. Gillar ni den?

Nya favoritsjalen Luna Scarf hittar du >>här<< för endast 149 kr!  <3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar