Här kommer dem, Månadens Favoriter i Juni! Något försenat denna gång men det har varit fullt upp med diverse jobb. De produkter som nämns här som vanligt lyckats göra ett litet större intryck på mig under månaden och det är alltid lika kul att tipsa er om dessa.


1. Super Food [klick] | 2. Ibuki Smart Filtering Smoother [klick] | 3. Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss [klick] | 4. Cherry my Cheri Eyeshadow palette [klick] | 5. Cicapair Tiger grass Color correcting Treatment [klick]

Här har ni mina favoriter som jag har använt extra mycket i Juni! Hud- , basprodukter och sedan två sminkprodukter som använts extremt mycket hemma hos mig.

Superfood Elemis

1. Superfood | Elemis

“Hudvårdsserien är formulerad med växtbaserade, näringstäta Superfoods och vissa produkter med naturliga socker härledda Pre-Biotic. Superfood Hudvårdssystem hjälper till att fylla på huden med vital återfuktning och näring för en frisk och fräsch glöd. Vegansk.”

Mitt intryck:
Från början hade jag tänkt att testa hela Paulas choice nya serie i Juni (som jag skrivit om) men tyvärr reagerade jag på den och bytte ut den mot Elemis Superfood serie.  Jag har nu testat serien i en hel månad och min hud har fullkomligt älskat den. Den doftar verkligen spa med en doft av växter och grönsaker och jag som brukar vara känslig när det doftar starkt har älskat den. Super härlig känsla på huden efter lång användning och huden känns otroligt återfuktad! Än så länge är ingenting slut men serumet kommer jag behöva införskaffa igen inom kort. Funkar på alla hudtyper. Älskar!

Produkterna jag har testat |
Superfood Facial Wash  445 kr / 150 ml (Funkar både till ögon och ansikte!)
Superfood Day Cream 645 kr / 50 ml
Superfood Night cream 725 kr / 50 ml
Superfood facial oil 695 kr / 15 ml (älskar!)

Läs också: Elemis | Lyxig hudvård med spakänsla

Ibuki Smart Filtering Smoother

2. Ibuki Smart Filtering Smoother | Shiseido

“En omvälvande formel som fungerar som ett filter (primer) genom att minska uppkomsten av porer och lämnar huden med en fräsch, slät och matt look.Elegant och kompakt, och får lätt plats i fickan, vilket ger dig möjlighet att vara selfieredo var du än är ”

Mitt intryck:

Jag har verkligen en förkärlek till produkt som verkligen gör vad den är annonserad till att göra. Den ger en jättetunn fin yta som i stort sätt “blurrar” huden till en slät och nedmattad yta UTAN att den torkar ut huden. Vad mer kan man begära under sminket? Det här är verkligen ett toppentips på en bra primer för dig som har svårt att få sminket att sitta och som lätt blir blank under dagen! Ett bra kap helt enkelt! Om du däremot är väldigt torr skulle jag välja något annat.

Läs mitt tidigare inlägg om produkten här: Tips på en bra primer som ger en slät och matt yta

Pris | 250 kr /20ml Klicka hem den >>här<<

3. Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss | Urban Decay

“Urban Decays Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss är otroligt glansigt och cushion-mjukt och sitter länge och behagligt på läpparna. UD:s återfuktande formula är berikad med E-vitamin och pepparmyntsolja och gör att läpparna känns vårdade och fylliga med en läcker smak av vanilj och mint. ”

Mitt intryck:
Förrutom mina favorit glans Instant Light Natural lip perfector [klick] så har en annan produkt hängt med i min väska. Säg hej till High Shine Ultra Cushion Lipgloss från Urban Decay som lyckats få mig att missbruka både färgen Midnight Cowboy [klick] (som ni ser ovan) och färgen Backtalk [klick] denna månad! Doften gör mig galen (på ett bra sätt) och glanset är mer mjukt än klistrigt! Big like!

Pris | 369 kr 118 ml Finns exklusivt att få tag på här >>Länk<<

Cherry my Cheri Eyeshadow palette

4. Cherry my Cheri Eyeshadow palette | L’Oréal Paris

“Denna limiterade palett innehåller 16 högpigmenterade ögonskuggor som doftar fantastiskt av söta frukter och sommar. Skuggorna har en mjuk textur och är därmed mycket enkla att blanda med varandra och sudda ut för att enkelt kunna skapa den look du är ute efter. ”

Mitt intryck:
Här får ni en liten kik på en utav sommarprodukterna från L’Oréal Paris som jag faktiskt frontar i en kampanj i sommar! 🙂 Jag ska visa er det inom kort på bloggen men tills dess kan ni få veta att det är en utav de produkter som jag använt mest i Juni månad. Texturen på skuggorna är så mycket bättre än de tidigare skuggorna från märket och färgerna är enkla att kombinera med varandra och går från djupa, varma körsbärstoner till ljuv persika. Färgerna är både matta och skimrande men fortfarande neutrala toner så att du kan gå loss rejält! Superfina för dig som gillar både neutrala och kraftfulla makeuper.

Pris | Kampanjpris 199 kr (Ord.pris 249 kr)!  Klicka hem den >>här<<

Dr jart cicapair

Tiger grass Color correcting Treatment

5. Cicapair Tiger grass Color correcting Treatment | Dr Jart+

“Denna “hudvårdsmask” döljer defekter och rodnader tack vare sin färgkorrigerande formula som går från grönt till beige. Applicera i slutet av din hudvårdsrutin efter ditt serum. “

Mitt intryck:
Nu kommer vi till en liten bubblare. Den här produkten har jag använt varje gång jag är lite rödare i huden. Detta är alltså en lite grönaktig kräm som är tänkt att fungera som en tonad fuktkräm med en SPF 30. Bär den under din foundation eller som en tunn variant av en bb cream. Innehållet verkar inflammatoriskt och lugnar irriterad hud och ingrediensen som gör detta möjligt är växten centella asiatica som verkar likt Aloe vera ungefär. Ett annat namn för växten är Tiger gräs som vi bla sett i L’Oréals Cica cream som lanserades i våras. En utav de största skillnaderna mellan dom däremot är att den här är grön och ska korrigera din röda hudton. Mmmm även denna doftar otroligt mycket “växt” vilket jag gillar! Värd att testas!

Pris | 145 kr / 50 ml Den finns att köpa >>här<<

makeupbylina

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar