ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED L'OREAL PARIS

Ni minns väl Color riche shine [klick] som jag skrev jag om tidigare i våras? Nu har fyra nya nude färgade nyanser släppts och ingen är gladare än Lina! De är sååå fina och passar verkligen alla hudtoner. Vi är ju så många som letar efter den perfekta nudefärgen och dessa läppstift kan varmt rekommenderas för dig som inte funnit den rätta nyansen!

nude läppar
Konsistensen på läppstiftet är hela grejen!
Jag skulle beskriva det som ett riktigt krämigt läppstift med lite “tjockare” pigment som samtidigt har en lackig-känsla. Jag vill inte riktigt säga glossigt för det första jag tänker på då är de smöriga/klistriga varianterna. Nej, inget klibbigt, mer trögflytande i konsistensen, som en hybrid mellan ett läppstift, glans och läppsyl.

Loreal paris
Detta är alltså en högpigmenterad finish som gör att läpparna skiner. Color shine läppstiftet har också 60% mer oljor än de vanliga Color riche, vilket gör att läpparna känns mjuka OCH de doftar även godis!

color riche shine 642

När de första Color riche shine läppstiften släpptes i våras fick jag snabbt en favorit nyans. Färgen 642 MLBB [klick] är ett utav de snyggaste Nude-färgerna jag någonsin burit så förväntningarna på nude-nyheterna som tillkommit var väldigt höga!

swatches color riche shine
Från vänster har ni:
247 Shot of sun | 656 Beige in the City | 658 Topless | 659 Blow your glow

color riche shine nude
På läpparna |
Alla läppstiften har en liten touch av färg så att de ska kunna passa alla olika hudtoner.

247 Shot of sun | En aprikos ton som är så snygg på och som verkligen förstärker solbrännan under sommaren.
656 Beige in the City | Lite dovare beige/varm ton som blir otroligt snygg under sommaren då alltför ljusa läppstift kan sticka ut för mycket till solbrännan.
658 Topless | Kallare beige rosa nyans som känns flirtig och somrig.
659 Blow your glow | En varm Guld nyans som blir sååå snygg på en något mörkare hudton. Älskar den guldiga tonen som framträder.

color riche shine

Mina varmaste rekommendationer!

Pris: 149 kr och du hittar dem just nu på kampanj för 119 Kr >>Här<<!

 


*Inlägget sker i samarbete med L’Oréal Paris då jag i mitt Ambassadörskap får möjlighet att testa och recensera produkterna tidigt inför lansering. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna då jag själv väljer vad jag vill skriva om och lyfta. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar