Vi gick från 32 grader till 17 grader på ett par dagar så jag antar att det är dags att välkomna hösten vare sig vi vill eller inte 🙂 De flesta börjar vara tillbaka från semestern i alla fall så nu blir det fullt upp framöver.


       Salong Bangerhead.

Måndagen startade med nya brudkonsultationer på salongen! Känns alltid tryggt att träffa bruden innan bröllopet och sätta all planering inför deras stora dag!

På Tisdagen åkte jag ut till vackra Villa Aske som ligger utanför Stockholm för Kick off tillsammans med L’Oréal Paris som jag är ambassadör för. Nu är jag och teamet rejält taggade för säsongen och det kommer massor med roliga och spännande produkter! Håll utkik!!

Onsdagen jobbade jag hemifrån hela dagen och började skriva på ett litet speciellt inlägg som jag kommer posta snart. Kan ni gissa vad det handlar om?:)



Bild tillsammans med @bodybybecca.se från 2017

Oj oj oj, som jag längtat efter denna böna. I somras drog jag på mig en höftinflammation så jag har faktiskt fått lägga all form av träning på hyllan över sommaren. I Torsdags var det däremot dags att ta tag i rygg- och magmusklerna igen så idag (söndag) skriker hela kroppen av träningsvärk men det är det värt! 😉


Frida Selkirk fick ett besök på hennes nagelsalong då det var dags att göra om naglarna. Denna gång blev det en fantastisk färg som vi hittade från OPI. Såg att färgen just nu var på rea! Du hittar nyansen >>här<<

 

Det har blivit en hel del flängande ner till Oskarshamn den här sommaren då jag har haft lite brudsminkningar bokade där. Inte mig emot! Älskar att umgås med familjen så under Fredagen satte jag mig på bussen ner igen för att komma lagom till ett kräftkalas! 🙂

Lördagen var det alltså dags för Bröllop igen och denna gång var det Frida Gabrielssons tur att säga Ja!

1 brud, 1 brudgum och 3 tärnor senare så var hela sällskapet färdigsminkade. Ni kommer få se fler bilder nästa vecka:)

Resten av helgen blev det god mat och bullbak. En parantes…jag har nog inte bakat bullar sedan gymnasietiden, haha!

 Gluten- och laktosfria bullar med massor av kanel och smör:)

Nu har jag tagit mig upp till Stockholm igen och laddar för nästa vecka med kanelbullar och datorn i högsta hugg! Ha nu en fin start i morgon, vänner! Vi hörs inom kort;)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar