De senaste åren har vi kunnat se en starkt nedåt pekande spiral för de flesta varumärkena i nagellacks-branschen. Kan det vara för att allt fler gör gellack på salong? Ett varumärke som däremot bara ökar och ökar är Essie och när jag ser deras nya höst kollektion kan man förstå varför!

Essie fall collection 2018

Essie Fall Collection 2018 är en limited edition kollektion och lanseras i 6 nyanser. Färgerna inspireras denna gång av höstvindarna i New York.



Jag måste nog säga att det är Essies snyggaste höstlansering på länge. Varje lack är snygg i sig själv men älskar också kombinationen av lacken så skulle inte förvåna mig om ni snart ser mig i en färg på varje nagel.

1. It takes a west village [klick]
2. Stop, drop & shop [klick]
3. Booties on broadway [klick]
4. Fall for NYC [klick]
5. Say it ain’t soho [klick]
6. Empire shade of mind [klick]

Essie fall collection

Fall for NYC
Storfavoriten är absolut den “senapsgula färgen” Fall for NYC. Den har varit lite hajpad på de senaste presspresentationerna då Essie verkligen saknat en gul färg.

essie Fall for NYC

Trodde att den skulle vara en aning gulare än den var på så jag skulle nog snarare säga att den ser lite mer morotsfärgad ut på. I vilket fall så gillar jag tonen massor och den kommer göra gott till alla höstkläder!

speed setter

Till sist kommer ett tips för dig med mindre tålamod;) Har du inte testat Essie Top Coat Speed [klick] så kan jag varmt rekommendera att använda den när du ska måla naglarna! Det ser till att lacket torkar inom en minut och du slipper känna dig helt orörlig direkt efter att du målat. Bra va!?


Lansering |
Höst kollektionen från Essie släpps i 
butik from. Oktober till ett Rek.pris på 129kr. Håll utkik så uppdaterar jag inlägget så fort de kommit ut! 😉

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar