Anastasia Beverly Hills sortimentet växer och denna gång släpper dem 8 nyanser av lösglitter! De smarriga nyheterna lanserades på Kicks för ett par dagar sedan och i dagens inlägg har jag tagit mig en lite närmre titt på produkterna!

glitter anastasia

Abh, släpper alltså 8 st #höstnyheter i form av metalliska glitter för ansikte, kropp och hår.

anastasia beverly hills glitter

Förpackningen är klassisk, smidig…

loose glitter anastasia

…och kommer fint förpackat i en snygg kartong.

lösglitter

Lösningen på öppningen tycker jag är bland det bästa. Att öppningen har ett “gummi liknande” lock gör att den både är lätt att försluta och ser till att inget lösglitter ramlar runt i necessären.

anastasia loose glitter
8 nyanser av glitter:

1. Blazing Sunset [klick]
2. Crystal Cave [klick]
3. Mystic Teal [klick]
4. Party [klick]
5. Pink Sapphire [klick]
6. Royal [klick]
7. Electric [klick]
8. Star Power [klick] >>Min favorit<<

star power glitter

Priset?

Så nu kommer vi till det här med priset och det är här det kan ta emot lite för mig. Jag har skrivit om detta förut när det kommer till lösglitter, att om man jämför priser så finns det otroligt många alternativ där du kan köpa större mängder till ett lägre pris. Däremot kan kvalitén skifta rejält då. För mig, om jag ska betala 245 kr /5,4 gr (som Anastasias kostar) ska både kvalitén vara grym men så måste färgen på glittret också vara lite unikt för att jag ska välja just den.

glittrigt

När det kommer till de 8 olika nyanserna som lanserades så ska jag vara ärlig med att det endast är 2 nyanser som verkligen lockar mig. Dessa har en liten tvist jag inte sett förut, vilket gör det värt att investera.

glitter rosa makeup

Tex Star Power [klick] som är en guldig nyans men som även innehåller korn i “vitguldsfärg”/vita stänk villket gör glittret något kallt. Så sjukt snyggt!!

rosa glitter

Till Anastasias fördel så är glittret parabenfritt, veganskt, glutenfritt och cruelty free och man känner att glittret håller kvalité då kornen är lite mindre och otroligt lystriga!

glitter adhesive

Hur fäster man lösglitter?

Jag har skrivit ett inlägg om hur man sätter fast lösglitter sedan tidigare (länk nedan) men Anastasia har faktiskt tagit fram sin egna variant. Glitter adhesive [klick] 195 kr är ett flytande klister kam man säga som jag tyvärr inte hunnit testa än men jag uppdaterar här direkt när jag gjort det! 🙂

Läs också: Så här fäster du lösglitter [länk]

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar