Tänk vad e-com handeln har utvecklats genom åren. Idag kan vi genom ett par knapptryck få tag på utländska sminkprodukter inom ett par dagar! Idag recenserar jag en hajpad produkt från Usa: Butter bronzer [klick] från Physicians formula.

Physicians formula Butter bronzerPsst! Det ligger en video-tutorial på min IG Tv kanal – Jag använder mig av  Butter Bronzer [klick] och favorit-rougen i videon är Rosy Cheeks [klick] från L’Oréal Paris!

Trots skönhetsintresset har jag aldrig hört talas om Physicians formula innan. Det var min vän Isabelle som kom med en gottepåse till mig härrom dagen med lite produkter som hennes arbetsplats tagit till Sverige. Hon vet att jag är besatt i produkter som doftar kokos så hon kunde inte fatta att jag hade missat Butter bronzer.

Physicians formula solpuder

Kort om märket |
Grundaren Dr Frank Crandall  skapade Physicians Formula (1937) för att visa sin kärlek till sin fru Edith som hade en mycket känslig hud. Alla produkter är idag omsorgsfullt tillverkade och testade för att uppfylla de strikta kraven och tillåter aldrig parfym, PABA eller någon av de över 100 känt irriterande ingredienserna i sina produkter.

Vad gör den så populär?
“Ultra-lyxig bronzer, berikad med Murumuru Butter, levererar en strålande brasiliansk gudinnaglöd! Otroligt krämig och mjuk konsistens kombinerar de bästa egenskaperna hos ett pulver- och krämbrons, för att leverera en upplyst tropisk glöd, till skillnad från alla andra. Doftar fantastiskt!” 

Viktiga ingredienser?
Bronzern har en kraftfull blandning av Murumuru Butter, Cupuacu Butter och Tucuma Butter som kommer från frodiga och näringsrika Amazonas. Solpudret kommer i två nyanser: Sunkissed [klick] & Deep Bronzer [klick]

bra solpuder

Min recension av produkten:

Jag är ett stort fan av både solpuder och kokos! Det är klart jag blev golvad av den här produkten!! Däremot är det inte alla kokosdofter som faller mig i smaken så det måste vara en produkt med god kvalité om jag ska falla. Märket är särskilt framtaget för känslig hy också så det passar mig och min hud alldeles utmärkt! Den i stort sätt smälter in på huden då den har en så fin krämpudrig textur och den gav mer färg än vad jag trodde!! Dessutom är den berikad med essentiella fettsyror och vitaminer som mjukar upp, vårdar och återfuktar så huden får verkligen en silkeslen finish. Wow, jag förstår varför den säljer så bra!

Vad kostar den och vart kan du köpa den?

Pris | 189 kr och den finns att få tag i >>här<<!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar