Måste tipsa om mitt senaste köp! I veckan gjorde jag nämligen ett utav de bästa fynden på länge. Det senaste penselkitet, Makeup Must haves från Real Techniques! Det är löjligt billigt, topp kvalité och innehåller riktigt bra penslar!

Shopping Fynd Makeup Must Haves
Allt man behöver för applicering av foundation, rouge, solpuder, concealer och ögonskuggor.

249 kr! Ja, du läste rätt. Det är ju typ vad en pensel kostar egentligen. Så i samband med att jag var på Åhléns i Torsdags så passade jag på att köpa med mig ett penselkit hem.

Tips  Makeup Must Haves

Puderborsten är helt fantastisk och en makeup svamp behöver man ju alltid!

Makeup Must Haves real techniques

5-packet heter Makeup Must Haves [länk]och innehåller penslar med ny design. Vissa utav penslarna finns i ordinarie sortimentet men med då med annan design:

RT 400 Blush brush (Ord.pris 155 kr) Mjuk och fluffig borste för en naturlig applicering av rouge, solpuder eller puder.

RT 200 Expert Foundation brush (Ord.pris 155 kr)En fast borste som ger en jämn applicering av flytande foundation.

RT 402 Setting brush (Ord.pris 145 kr): Mjuk och fluffig borste för applicering av puder eller highlighters.

RT 300 Deluxe Crease brush (Nyhet) En borste med korta, kompakta strån för en precis applicering av ögonskugga eller concealer.

Miracle Complexion Sponge  (Ord.pris 99 kr) Mjuk, flexibel sminksvamp som kan användas torr eller fuktad för applicering av foundation och andra krämprodukter.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

Skriv en kommentar