ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED BANGERHEAD STUDIO & HAIRTALK

Min utväxt alltså…det gick lång tid mellan frisörbesöken den här gången men nu är den äntligen borta! Det var så mycket hår på bloggen förra veckan så sparade inlägget tills idag i stället nu när jag ändå ligger hemma sjuk!

bangerhead studio

Jag går alltid till Bangerhead Studio som ligger mitt inne i stan och de samarbetar även med Hair Talk (löshåret jag har i för att få håret fylligare). Det är ju även här jag tar emot mina brynkunder så det känns naturligt och bra att ha ett samarbete med dem. Nu har de dessutom renoverat salongen en aning så det var så kul att få komma in till det nya!

Som ni ser ovan så var utväxten brutal men den har verkligen varit hanterbar då jag kört en Color refresh i mellanperioden…

…jag skrev om den smarta lösningen härrom dagen så läs mitt tidigare inlägg: Snabb färgfix [länk] så förstår ni vad jag menar:)

hår före och efter

Elin [@elinlinneacecilia], heter frisören som gör mitt hår nu och jag är väldigt nöjd! Hon tog bort persikotonen som jag hade lagt i och fräschade upp håret med slingor, bottenfärg och inpackning. Flyttade om mina hair talks och klippte dem kortare. Trolleri trollera så blev jag mig själv igen eller…den här gången blev jag lite ljusare än vanligt och en aning kortare i pagen.

Ah, visst är det någon slags befrielse när håret är nygjort?! Elin, Bangerhead Studio och Hair Talk jag är så tacksam för varje besök! <3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

Skriv en kommentar