I gårdagens inlägg skrev jag om Cover shot Paletterna [läs här] och idag ska ni få se några utav skuggorna på! Det var riktigt svårt att välja färger men till slut blev det en lila sotning mixat med guld.

Här nedan har ni en Tutorial på hur jag sminkade fram looken! Det roliga är att jag aldrig vet hur sminkningen kommer att bli när jag börjar…

…jag har liksom ingen plan utan börjar med en färg och fortsätter med nästa utefter vilken känsla jag får. Därför kan ordningen vara lite crazy ibland. Hade jag sminkat om den hade jag kanske ändrat på stegen eller bytt plats på färger osv.

Cover shot Palette video

Vid varje sminkning testar jag alltid lite nya produkter och i den här looken började jag med att byta ut mina penslar mot Nablas senaste tillskott…

The White Rose Eye Brush Set [länk]! Ett kit med 10 st penslar som precis kommit ut till försäljning. Jag skulle väl inte använda dessa när jag jobbar på andra (främst för att de är korta i skaften) utan dessa är perfekta att sminka sig med hemma!

Graphic eyes+ Mr Marvelous [klick] är ingen nyhet utan en gammal goding. Denna står verkligen ut i sminkningen så den måste jag bara lyfta. Har du inte testat Zoevas kajalpennor (90 kr) så har du något att se fram emot. Roliga färger, sitter bra och lätta att sudda ut!

Huvudprodukten i sminkningen är definitivt Cover shot Eye Palette Major Metals [klick] Hur snygg?! Det är främst den jag har använt men mitt i sminkningen fick jag för mig att jag skulle använda en guldig nyans från syster paletten Bold Glitter [klick]. Det hade varit mer logiskt att välja en guldig från samma palette ovan men jag fick glitter abstinens eller något, haha.

I vilket fall blev sminkningen ganska så classy trots lite hårdare färger och mycket kajal! Tror looken blev lite mjukare men ändå flirtig med hjälp utav favorit fransarna [klick] också!

Bas / Base
High-Adherence Silicone Primer The Ordinary
Luminous Silk Foundation 5.75 Giorgio Armani
Bye Bye concealer Medium It Cosmetics
Infinity Filter loose powder Light Linda Hallbergs Cosmetics
Butter bronzer Physicians Formula
Blush Orgasm Nars

Ögon / Eyes
24 hour Photo finish shadow primer +
Bold Glitter Eye Palette + Major Metals Eye Palette Smashbox
Graphic Eyes Mr Marvelous Zoeva

Fransar / Eye lashes
False Lash Telescopic Mascara L’Oréal Paris
Oeil de biche + adhesive Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow Pot + Brow Divine Neptune Nabla

Läppar / Lips
Pink Opal Fantastick Linda Hallberg Cosmetics

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

5 Kommentarer

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Men vad du är fin! Tack så mycket, blir så glad!<3

  1. Ska verkligen testa pennorna från Zoeva. Har svårt att hitta pennor som sitter kvar. Fin tröja, var är den ifrån?

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Vad kul! Jag gillar både dem, Linda Hallbergs kajalpennor och Urban Decay! Alla sitter riktigt bra!:)

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Oj, glömde svara på fråga 2. Tröjan är från HM och finns i butik nu:)

Skriv en kommentar