Rihannas sminkmärke, Fenty Beauty, är en utav de viktigaste aktörerna på skönhetsmarknaden just nu. Framgångsfaktorn? Ett ord: ‘Inclusivity’ Färgutbudet på sortimentet är sjukt imponerande och det bara växer!


Om du vill ha mer info om makeupen jag bär på bilden kan du läsa om den här! 🙂

FB har precis lanserat 10 nya foundation färger i deras Pro Filtr serie vilket resulterar i 50 (!) nyanser i sortimentet! Galet bra ju?!

Mattemoiselle

Dessutom har de släppt 10 nya färger av deras matta läppstift Mattemoiselle och det är dem jag tänkte visa er idag! 🙂

fenty beauty läppar

Ni som testat dem innan vet att formulan på Fentys läpprodukter är top notch. När Fenty teamet skulle ta fram Mattemoiselle formulan hade de känslan av ett rosenblad i åtanken så ambitionen var hög. Bra där! Jag själv är ju inget jättefan av matta läppstift som ni vet men de här är bra…riktigt bra.

Fenty Mattemoiselle thicc

Favoriten? Jag måste säga att färgen Thicc blev en riktig winner i mina ögon (se ovan). Jag hade den på mig i Min Nyårsmakeup om du är sugen på att se hur den ser ut på. Förutom den så kommer jag springa runt i både Tiger Tini och Dragon mami (har på mig den på första fotot)!

inclusivity
(Bild lånad från Fenty Beauty)

Sammanlagt finns 24 nyanser i sortimentet. De senaste 10 nyanserna som släppts är swatchade ovan på bilden. Färgerna är framtagna för att passa alla hudtoner och visas därför upp på 4 olika modeller.

nyheter Mattemoiselle

Mums! 5 nyanser var något “varmare” medan de andra 5 nyanserna var något kallare.

matta läppstift


Hur får man då tag i Mattemoiselle?

För 190 kr styck kan man helt enkelt beställa hem dem från >>Sephora Sverige<< Blev du sugen på att testa någon av färgerna? Kommentera gärna vilken färg du hade valt av de nya nyanserna:)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar