Jag har precis kommit hem från Sephoras pressevent som arrangerades av Vass Pr. En hel del vår- och sommarnyheter presenterades, så jag tänkte skvallra om några godbitar ni kan hålla utkik efter!

Cleansing Purifying Sea Salt Scrub

Behöver du en Detoxkur för hår- och hårbotten?

Som jag nämnde i Daisy Beauty Expo-inlägget [läs här] så ser man en tydlig trend av “skalp-produkter” i år då man vill satsa på att återuppliva håret från hårbotten (hår är ju egentligen dött på längderna)!

Christophe Robin’s kommer snart finnas på Sephora med sin Cleansing Purifying Sea Salt Scrub och Sephora kontrar med sin egna Hair Cleansing Scrub (lär vara betydligt billigare) som just nu är helt slutsåld online i Usa.

Floral Street Sverige
Wonderful Peony blev min favorit !

Originella blomdofter i extremt vackra förpackningar!

Brittiska parfymmärket Floral Street lanseras i Sverige (Mars) och bjöd på 8 parfymer, alla med fokus på blommor med överraskande dofter. Ta Neon rose tex som jag tänkte rata rakt av då jag inte är ett fan av ros men wow!! För att göra badrumshyllan lite mer planet-vänlig är parfymernas kartonger 100% “kompostbara”.

Coco Cabana Cream

För dig som älskar “popcorn”

Ok, galet populära Sol Janeiro släpper, Coco Cabana Cream, som egentligen ska dofta “Toasted Praline, Coconut with Warm Vanilla Latte grilled” MEN detta blev eventets lilla snackis då den doftade smörpopcorn! Den här kommer bli en bästsäljare även i Sverige! Missa inte!

Becca släpper läppstift

Beccas Läppstiftsmärkning Amen!

Becca är ett utav favoritmärkena i frilansväskan och jag blev så glad när jag såg att de ska lansera 30 st (!) läppstiftsfärger samt läppennor! Det bästa av allt är att de kommer vara märkta med bokstäverna W (varmton), N (Neutralton), C (Kallton) för den som har svårt att hitta i läppstiftsdjungeln!

Hot tamale Becca
Dessutom släpper de 4 st nyanser (utöver lanseringen) som hör till deras senaste samarbete med Khloe Kardashian. Jag hittade en favoritnyans direkt. Hej Hej Hot Tamale, I need you in my life!

Natasha Denona lila palette

Hajpade pigment!

En utav Natasha Denona’s senaste vårpaletter ser ni ovan. Jag måste verkligen testa skuggorna ännu mer än vad jag gjort då pigmenten blivit hajpade till max. Det får bli en utav utmaningarna nästa vecka.

cicapair drops

Blir du lätt röd i ansiktet?

En annan produkt som jag själv hajpade för inte så lite sen i mina Månadens Favoriter [läs här] är Dr Jart+ Cicapair kräm. Kommer ni ihåg? Älskar den och blev helt uppspelt när jag såg att de kommer släppas i droppform!!

tiger grass
Jag har använt krämen de dagar jag är röd i ansiktet (innan sminket) och de har funkat så jäkla bra. Som ni ser blir man inte grön i ansiktet med den utan hudens röda toner slätas ut samtidigt som den magiska ingrediensen Tiger Grass verkar lugnande och läkande!

Roller liner eyeliner

En nyans jag saknat!

Benefit släpper Roller liner eyeliner i två färger; Svart och Mörkbrun. Jag måste säga att jag blev imponerad av färgerna då den svarta var extremt svart (inte så blank) och den mörkbruna var riktigt “Deep brown” (inte ljus-choklad-brun.) Den mörkbruna hamnar direkt på inköpslistan!

illuminating eye gels

När man inte trodde att det kunde bli bättre…

…så ser man de här godingarna ovan! Härrom dagen tipsade jag ju om en sheet mask från ett utav mina favoritmärken, Patchology, som ger lyster…nu kommer Illuminating mask [läs här] även att släppas i en Eye gel patches variant! L-Ä-N-G-T-A-R!

Sphynx razor

Den coolaste resprylen just nu…

…måste ju vara All-in-one portable razor från Sphynx! Alltså kom igen, hur smart förpackning? Lite knöligt om man har långa naglar kanske men så cool!
Sphynx

Detta är alltså en 3-i-1 produkt som du snabbt och enkelt kan använda på resandefot om du behöver raka dig! Man skruvar alltså fram 4 olika produkter!

1. Skruva fram en liten vattenflaska (som du kan fylla på). Spraya på tex benen!
2. Använd tvålen som aktiveras tillsammans med vattnet -> förvandlas till lödder!
3. Raka och massera sedan in resterna av löddret som en mjukgörnade kräm.
4. I fack fyra finns en extra rakhyvel, just in case;)

IGK hair sverige

Nytt hårmärke med ett fantastiskt yttre

Hårmärket IGK hair är för mig helt okänt men de kommer också träda in på Sephora. Det enda jag egentligen vet är att de har snygga förpackningar och att produkterna doftar riktigt gott! Jag testade deras torrschampo lite fort nu när jag kom hem och mumma alltså…ska testas…återkommer längre fram;)

mascara caution

Till sist – Sephoras Ess i rockärmen

Hourglass har ju funnits sedan en tid tillbaka på Sephora men jag har faktiskt inte hunnit testa så mycket än. Deras nya mascara blir min första produkt från märket (skämskudde) ska bli spännande! Tarte kommer ju även till Sverige (April)…

tarte

…och det blir verkligen ett rejäla dragplåster som kommer få många makeupintresserade att vallfärda till butikerna! Ett fantastiskt märke som kommer göra succé tror jag!

Det här var bara en liten teaser av vad som komma skall. Det blir en spännande vår helt enkelt! Hoppas du gillade inlägget! 😉

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Elisabeth Andresen Reply

    Åå, va många roliga produkter ? Ska bli kul å testa några! Kram till fina Lina! ❣️

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Eller hur! Tyckte det var väldigt mycket roliga nyheter den här gången! 🙂 Kram till dig <3

Skriv en kommentar